Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Рубрика «Наш герой»

Дата: 17.02.2022 15:14
Кількість переглядів: 225

   Сьогодні розповідь піде про жителя с. Богодухівка  Назаренка Сергія Васильовича, учасника бойових дій  на Сході країни в 2014-2015 роках.

   Народився і виріс Сергій Васильович  в сім’ї військовослужбовця в м. Біла Церква. Навчався в сільськогосподарському  технікумі в м.Золотоноша. Після закінчення навчання за направленням пішов працювати в сільськогосподарське  підприємство в  с.Богодухівка.

Фото без опису

   Після анексії Криму добровольцем був мобілізований в 128ОГШБ (окрема гірсько-штурмова бригада)  в м. Мукачево на посаду командира  ЗУ (зенітної установки).

   З осені 2014 по осінь 2015 року Сергій Васильович  перебував в Дебальцево, брав участь в  операції по захопленню станиці Луганської, після чого був направлений на Дебальцевський виступ. Під час виконання бойового завдання, автомобіль, з групою військовослужбовців, підірвавсь на фугасі. Назаренко С.В.   отримав поранення.

Фото без опису

   Сергій Васильович був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», відзнакою головнокомандуючого генерала Залужного – срібною медаллю  «За поранення».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь