A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин у відповідності до рішення Чорнобаївської селищної ради від 21.01.2022 № 19 – 21/VIII  оголошує конкурс на виконання робіт

Дата: 18.02.2022 15:57
Кількість переглядів: 239

    Відділ житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин у відповідності до рішення Чорнобаївської селищної ради від 21.01.2022 № 19 – 21/VIII  оголошує конкурс на виконання робіт:

- на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення із «землі запасу» (код 16.00) на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (код 01.01), з метою продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону.

     З вказаною інформацією можна ознайомитися  на сайті https://chornobay-rada.gov.ua  в рішенні Чорнобаївської селищної ради від 21.01.2022 №19-21/VIII Додаток №2 «Перелік  земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону».

   Переможцем конкурсу буде визнано учасника, який надав найбільш економічно вигідну пропозицію з усіх претендентів, які подадуть документи.

Термін виконання робіт –  до 30 календарних днів з дня укладення договору.

Суму витрат, які будуть здійсненні розробником документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код 01.01) покладено на переможця земельних торгів.

   Претенденти подають голові Комісії:

  • заяву на участь у конкурсі;

  • копію установчого документа претендента (для юридичних осіб);

  • копію паспорта (для фізичних осіб);

  • копію кваліфікаційного сертифіката інженера – землевпорядника;

  • письмову згоду на обробку персональних даних (для фізичних осіб).

   Конкурс проводиться не раніше ніж через 15 робочих днів з дня оприлюднення.

Конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт подати у запечатаному конверті посвідченому печаткою з підписом відповідальної особи з описом підтверджувальних документів не пізніше ніж за 3 робочі дні до оголошення дати проведення конкурсу за адресою: Чорнобаївська селищна рада, Золотоніський район, смт Чорнобай вул. Центральна, 154, сектор земельних відносин відділу житлово – комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин, кабінет 31.

    Інформацію про результати конкурсу буде оприлюднено на офіційному сайті селищної ради не пізніше ніж за 30 робочих днів після проведення конкурсу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь