A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Службою у справах дітей Чорнобаївської селищної ради спільно з фахівцями ЦНСП  здійснено відвідування проблемних сімей

Дата: 22.02.2022 15:47
Кількість переглядів: 234

   22 лютого  службою у справах дітей Чорнобаївської селищної ради спільно з фахівцями ЦНСП  здійснено відвідування проблемних сімей, в яких батьки зловживають алкогольними напоями, сімей, які перебувають  в складних життєвих обставинах,  сімей опікунів, піклувальників, в яких виховуються діти.

Фото без опису

   Під час виїзду було проведено роз’яснювальну роботу щодо  попередження негативних проявів в дитячому середовищі, недопущення випадків жорстокого поводження з дітьми, належного виконання батьками, опікунами, піклувальниками своїх  обов’язків  відносно  дітей.  Перевірено умови проживання сімей, в яких виховуються малолітні діти, наявність продуктів харчування, одягу, засобів гігієни. Також в ході перевірки  виявлено дітей, які не відвідують навчальні заклади без поважних причин.

Фото без опису

   За результатами виїзду складено акти обстеження умов проживання та зафіксовано проблемні питання. Батьків  неповнолітніх дітей попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей.

Фото без опису

   На жительку смт Чорнобай працівниками відділення поліцейської діяльності №2 Золотоніського РВ ГУНП в Черкаській області складено протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини та прийнято рішення винести дане питання на розгляд комісії з питань захисту прав дитини Чорнобаївської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь