A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

 Шановні жителі громади

Дата: 24.02.2022 15:55
Кількість переглядів: 334

        Згідно з указом Президента Володимира Зеленського   № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» , воєнний стан запроваджується з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб. Таке рішення ухвалено у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони й відповідно до українського законодавства.

     Прохання до жителів громади зберігати спокій, бути готовими до тимчасових відключень електроенергії, водопостачання, газу, звязку. Отримати  офіційну інформацію можна лише з офіційних  сайтів  Чорнобаївської селищної ради, Золотоніської районної державної адміністрації,  Черкаської обласної державної адміністрації, Офісу Президента України, а також на частоті 105,5 FM  «Чорнобаївська хвиля» ввімкнувши радіоприймачі вдома чи в автомобілі о 7.00 год ранку та о 18.00 год. вечора.

         В громаді створена  рада оборони, яка здійснює оперативний контроль за ситуацією та невідкладно реагує на вирішення питань життєзабезпечення. Рада працює цілодобово. Всі структури на території громади на постійному зв’язку  та у спільній співпраці. В населених пунктах громади  буде забезпечено патрулювання територій працівниками підрозділів поліції та членами громадських формувань для охорони громадського порядку. На даний час стабільно працює відділення ощадного банку, вирішується питання забезпечення пальним військових структур, правоохоронних, комунальних служб,лікувальних закладів. Заклади охорони здоров’я  селищної ради працюватимуть у звичному режимі. Навчання в закладах освіти припинено, спортивні та інші заходи не проводяться.

         Шановні   жителі Чорнобаївської громади, будьте пильні, при виявленні підозрілих осіб, зокрема з елементами червоного кольору на одязі, повідомте про них старост старостинських округів, поліцію.

      Усіх цивільних громадян поліція просить не виходити на вулицю у форменому або тактичному одязі та при можливості обмежити переміщення.

Не піддавайтесь на провокації, що сіють паніку, користуйтесь тільки офіційною інформацією.

         Наші дії повинні бути виважені і лише разом ми переможемо.

З повагою

 Чорнобаївський селищний голова              Сергій Любивий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь