A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади!

Дата: 28.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 311

    Зберігайте спокій, не розповсюджуйте недостовірну інформацію та не сійте паніку. Ситуація на території громади контрольована. Забезпечено всі заходи по охороні громадського порядку цілодобово. Спільно координовані штабом працюють працівники підрозділів поліції, члени громадських формувань, ветерани міліції і поліції, групи самооборони старостинських округів. Не заважайте їм виконувати свою роботу та не обговорюйте їх дії в соціальних мережах,не дамо ворогу жодної інформації яка їм може бути корисною. Нагадую ми до Вас звернемося  в офіційному зверненні  через старост та з офіційного  сайту Чорнобаївської селищної ради.

         Шановні жителі  Чорнобаївської громади.  Проведена налагоджувальна робота та  встановлено в смт Чорнобай засоби оповіщення, які будуть сиренами оповіщувати про небезпеку. Додатково будуть задіяні автомобілі аварійних служб з гучномовцями.  В разі надходження сигналу «Повітряна тривога» рекомендуємо вам використовувати  пристосовані   підвальні приміщення та погреби для укриття.  Звертаюсь до  жителів багатоквартирних будинків в яких є підвальні приміщення, облаштуйте місця для сидіння, освітлення та очистіть проходи і сходові марші, знесіть найнеобхідніші речі для власного використання під час тимчасового перебування.    З метою убезпечення життя і здоров’я громадян немає необхідності добиратися до віддалених від вашого перебування укриттів, використовуйте найближчі доступні укриття.

         Шановні   жителі  громади, будьте пильні, при виявленні підозрілих осіб, міток, пристроїв, підозрілих речей, автомобілів, літаків терміново повідомте про них старост старостинських округів, поліцію.

                    Повідомляємо Вам телефони гарячої лінії селищної ради:

                                             0934768050, 0960183992

 

           Я дякую всім за підтримку, пильність і вже надану допомогу.  На даний час всі питання і потреби врегульовано. Є потреба в  поповненні резерву пального для груп патрулювання.

 

        А також комунальне некомерційне підприємство «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» просить небайдужих громадян надати марлю,бинти для накопичення запасів хірургічного характеру та одіяла, подушки, простирадла для облаштування місць в укритті для хворих. Пункт збору приймальне відділення.

        

      Разом ми  сила і обовязково переможемо.

       Слава Україні!

 

З повагою

 Чорнобаївський селищний голова                           Сергій Любивий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь