A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади.

Дата: 10.03.2022 09:43
Кількість переглядів: 177

Дякую всім за розуміння, підтримку, виваженість та бажання допомогти.

Ситуація на території громади контрольована. Забезпечено всі заходи по охороні громадського порядку цілодобово. Спільно координовані штабом працюють працівники підрозділів поліції, члени громадських формувань, ветерани міліції і поліції, групи самооборони старостинських округів.

Життєдіяльність громади подовжується в звичному режимі, працюють всі структури, забезпечено організований збір продуктів та інших необхідних речей для гуманітарної допомоги. Проводяться заходи по наданні допомоги ЗСУ та медичним закладам. На постійному контролі перебуває забезпечення торгівельної мережі продуктами харчування та речами першої необхідності.

До нашої громади прибувають і прибувають біженці з територій, де проходять бойові дії, ми їх реєструємо, розселяємо та надаєм необхідну допомогу.

Звертаюсь до жителів громади! Під час комендантської години будьте вдома, дотримуйтесь вимог проїзду блокпостів, зберігайте спокій, не сійте і не піддавайтесь паніці. Будьте пильні та повідомляйте поліцію, старост або надавайте інформацію на телефони гарячої лінії селищної ради про підозрілих осіб, які можуть бути інформаторами, провокаторами, зрадниками та мародерами. Телефони гарячої лінії селищної ради: 0934768050, 0960183992.

Не розповсюджуйте в соціальних мережах будь-якої інформації, яка б вказувала на дії, місцезнаходження, напрямки руху, завдання будь яких структур, організацій, підприємств. Не дамо ворогу ніякої корисної для нього інформації.

Разом ми сила! Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь