A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Звернення селищного голови

Дата: 12.03.2022 11:44
Кількість переглядів: 278

Шановні жителі громади.

 

Ситуація на території громади контрольована. Зберігаємо спокій, працюємо на підтримку ЗСУ, охороняємо громадський порядок, надаємо необхідну допомогу переселенцям, забезпечуємо стабільну безперебійну роботу всіх напрямків життєдіяльності громади.

Освітній процес в начальних закладах громади розпочинається з 14 березня дистанційно. Діти із сімей тимчасово переміщених осіб можуть долучитися до освітнього процесу  за заявою одного з батьків,  поданою до найближчого навчального закладу.

В зв’язку військовою агресією Росії  та введенням воєнного стану в Україні оголошено та проводиться загальна мобілізація. Велика кількість військовозобов’язаних та резервістів Чорнобаївської територіальної громади вже виконують свій обов’язок захисту незалежності нашої держави. Звертаюсь до всіх жителів громади, давайте і ми виконаєм свій обов’язок  - підтримаємо, надамо необхідну допомогу  сім’ям наших захисників.

Звертаюсь ще раз до жителів громади! Дотримуйтесь вимог воєнного стану, будьте  виваженими в своїх діях при проїзді блокпостів, зберігайте спокій, не сійте і не піддавайтесь паніці. Читайте уважно інформації та робіть аналіз отриманих даних при висловленні  їх підтримки в соціальних мережах. Слідкуйте за настроями і діями своїх дітей.  Інформаційні провокатори використовуючи різні технології,  хочуть закласти в вас сумніви, переконати та підштовхнути до дій, які можуть  зашкодити.

Будьте пильні та непохитні в своїх діях, переконаннях і  перемога буде за нами!

Слава Україні!

Слава Захисникам!

Чорнобаївський селищний голова              Сергій Любивий

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь