A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Весняне прибирання

Дата: 21.03.2022 10:21
Кількість переглядів: 516

Шановні жителі громади

      Розпочинається весняне прибирання територій біля власних домоволодінь, благоустрій населених пунктів громади. Необхідно готуватись і до поминальних днів.

       Структурами селищної ради,  відповідно до складених актів та визначених в них видів за встановленим графіком, буде проведено ряд робіт в населених пунктах та на кладовищах всіх населених пунктів громади. А саме: ремонти ритуальних майданчиків та їх благоустрій, ліквідація молодої порослі на територіях кладовищ та територіях для стоянки автотранспорту, ліквідація сухої трави,   стихійних сміттєзвалищ та вивезення сміття, завезення піску, чорнозему; ремонти та встановлення туалетів, ремонти доріг навколо кладовищ з підсипкою гравієм,  грейдерування узбіч під’їзних доріг.

               Тож  всім жителям пропонуємо доєднатися до працівників  відповідних служб та організовано прибрати прилеглі до домоводінь території, а також на могилах своїх рідних та близьких, аби до поминальних днів вони були приведені до ладу.

         Воодночас нагадуємо, що 3 березня 2022 року парламент уніс зміни до Кримінального кодексу України, посиливши відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.

         Зокрема, у статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на масове знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер внесено і навмисні підпали, в тому числі і сухої рослинності.

        В обґрунтуванні йдеться, що під час воєнного стану такі дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань підрозділи рятувальників, військових та правоохоронців, а відтак, знижують обороноздатність країни.

        Застерігаємо, що відтепер такі дії розцінюються як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

       Графік роботи комунальних служб по кладовищах та вивезення гілок і сміття буде оприлюднено додатково.

                Чорнобаївський селищний голова              Сергій Любивий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь