A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Консолідована робота забезпечить виконання першочергових завдань.

Дата: 23.03.2022 08:38
Кількість переглядів: 337

     22 березня 2022 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради та робочу нараду з старостами старостинських округів, директорами навчальних закладів, керівники структур селищної ради.

     О 9.00 годині всі присутні вшанували хвилиною мовчання за загиблими світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

     На засіданні виконавчого комітету схвалено та прийнято рішення про винесення на розгляд сесії селищної ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-12/VІІІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік». Також розглянуто питання: про зняття з квартирного обліку громадян у зв’язку з отриманням грошової компенсації на придбання житла за рахунок субвенцій та придбання його; про встановлення вартості послуги з утримання загальних площ в громадському будинку; про виключення житлового будинку з погосподарського обліку в зв’язку з тим, що він не використовується через його руйнацію та має ознаки занепаду.

     Під час робочої наради селищний голова Сергій Любивий подякував всім директорам навчальних закладів, старостам та керівникам структур селищної ради за їх вклад в організацію роботи по підтримці ЗСУ, охорону громадського порядку, допомогу переселенцям та забезпечення стабільної безперебійної роботи всіх напрямків життєдіяльності громади. А також наголосив на пріоритетних напрямках роботи та першочергових завданнях визначених законодавством України та вимогами воєнного стану.

Консолідована робота


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь