A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Разом ми все здолаємо і обов’язково переможемо!

Дата: 07.04.2022 10:58
Кількість переглядів: 386

    Вже   43 добу українські військові невтомно боронять Україну, а жителі нашої громади продовжують підтримувати  захисників   та родини, які були змушені покинути свої домівки. Внутрішньо переміщених осіб приймають в кожному населеному пункті громади і надають гуманітарну допомогу: продукти харчування, засоби гігієни, одяг та взуття. Діти з цих сімей відвідують бібліотеки, заняття з вокалу, художній клас та футбольні тренування.

 

  Відповідно до розподілу між громадами Золотоніського району, Чорнобаївською селищною радою була отримана гуманітарна допомога з Бельгії, яку зібрала і передала мерія міста Стабрука. Солодощі, дитяче харчування, підгузки, розмальовки для дітей отримують родини з дітками, що прибули в громаду з територій військових дій.

   Ми використовуємо всі можливості передати зібрані продукти харчування, одяг, маскувальні сітки у регіони, які потребують підтримки. Майстрині селища плетуть сітки та надсилають до Донеччини. Богодухівський старостат направляв допомогу у м.Бровари та м. Харків, Красенівський старостат  до м.Бориспіль, старостати Чорнобаївщини  передавали допомогу до військових частин, де проходять службу наші земляки – захисники. Цього тижня такі вантажі було зібрано для жителів Миколаївської області та м.Бучі.

   Волонтери  нашої громади також активно організовують збір та доставку необхідних речей у «гарячі» точки.

   На сьогодні є нагальна потреба в житлі для внутрішньо переміщених осіб, що прибувають і прибувають в громаду. Звертаюсь до всіх власників  пустуючих домоводінь, відгукніться на біду людей, що пережили жахіття бойових дій та змушені були покинути свої домівки. Надайте  в найближчі терміни дані  за тел. 0683462702,  або за тел. 2-20-22  у   відділ соціального захисту та охорони здоров’я за адресою: смт Чорнобай вул. Центральна, 154  чи   у старостат за місцем проживання.

   Дякую всім жителям громади за особистий вклад кожного: за допомогу, підтримку та небайдужість. Разом ми сила, все здолаємо і обов’язково переможемо.

    Слава Україні!

  

   Чорнобаївський селищний голова                                      Сергій Любивий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь