A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Продовжуємо заходи з благоустрою.

Дата: 08.04.2022 11:51
Кількість переглядів: 316

   У складний для України час військової агресії росії, важливим для кожного з нас є те, яким ми бачимо своє рідне  селище чи село. Саме тому велике значення для жителів Чорнобаївської громади має благоустрій.

   Завдяки спільним  зусиллям старостатів, працівників місцевих  навчальних закладів,  закладів культури та небайдужих жителів селища і сіл продовжується впорядкування територій.

   08 квітня працівниками господарської групи відділу житлово-комунального господарства селищної ради спільно  з працівниками  відділу освіти селищної ради, за участі представників гімназії, ЗОШ №1 та ЗОШ №2 проводилися роботи на Дараганському кладовищі селища Чорнобай. Розчищено територію кладовища від порослі та сухої трави, вивезено сміття.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Продовжуються роботи з благоустрою і на Бугаївському кладовищі селища Чорнобай. На допомогу працівникам господарської групи відділу житлово-комунального господарства селищної ради прийшли небайдужі жителі селища.

Фото без описуФото без опису

   07.04.2022 року працівниками ДНЗ «Колосочки», Малобурімського будинку культури, бібліотеки, ДЮСШ, працівниками з благоустрою та старостату проведено прибирання в’їзду до с. Мала Бурімка зі сторони Чорнобаю. Вивезено сміття, ліквідовано суху рослинність, проведено вирубку молодої порослі та видалено повалені сухостійні дерева. Вчителями Малобурімської ЗОШ та обслуговуючим персоналом проведено прибирання території школи, парку та прилеглої території.

Фото без описуФото без опису

   07.04.2022 8 квітня року працівники по благоустрою Новоукраїнського старостинського округу разом з працівниками культури провели роботи на території паркової зони, яка знаходиться  за будинком культури. Також викорчувано захаращену клумбу біля зупинки.

Фото без описуФото без опису

   Малоканівецька громада також активно долучилася до акції по благоустрою. Виконуються роботи, щодо прибирання сміття, порослі, гілля, впорядкування узбіччя доріг,   кладовищ.

Фото без опису

   Завдяки спільним  зусиллям старостату, працівників культури, НВК  та небайдужих жителів в селі Веселий Хутір було організовано  прибирання місцевого парку. 

Фото без опису

   В селі Франківка  прибрано паркову зону від порослі та сухої трави.

Фото без опису

Висловлюємо щиру вдячність всім хто долучається до цих заходів та запрошуємо разом продовжити їх проведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь