A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

26 квітня -  День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Дата: 26.04.2022 08:04
Кількість переглядів: 217

      Сьогодні розуміючи всю жахливість впливу радіації на людський організм, нашій країні спільно з країнами Європи і світу треба зробити все можливе, щоб військова агресія російської федерації не спричинила глобальну катастрофу на атомних об’єктах України. Ми вже пережили аварію на Чорнобильській атомній електростанції, яка стала наймасштабнішою техногенною катастрофою в історії людства. ЇЇ наслідки    були б ще жахливішими, якби не мужність і жертовність багатьох громадян, які вже у перші години страшного лиха прибули на Чорнобильську АЕС і вступили у бій з невидимим ворогом – радіацією.

    Кажуть, час гоїть рани, але чорнобильські й через роки болять. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом. Велика їм подяка і низький доземний уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство. 

   Нині в нашій громаді  проживає 128  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Низько вклоняємось усім ліквідаторам, які 36 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії. Вам, шановні ліквідатори, найщиріші слова вдячності  за високу громадянську позицію, сміливість та самовідданість.

   Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

    Ваш подвиг є яскравим свідченням того, що лише ми самі, спроможні відвести біду від нашого дому, від кожного мешканця нашої землі і наших нащадків. Україна обов’язково переможе!

         Слава Україні!

       Героям слава!

 

 

Чорнобаївський селищний голова                                              Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь