A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Наш спільний дім – Чорнобаївська територіальна громада.

Дата: 27.04.2022 10:35
Кількість переглядів: 206

   Квітучі дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися   своїм населеним пунктом    і насолоджуватися життям у ньому.

   Жителі Чорнобаївської громади  завжди  були патріотами та добрими господарями на своїй землі.  

   Сьогодні кожного з жителів та гостей громади  запрошуємо не стояти осторонь   наведення належного санітарного стану і  підтримувати населені пункти в  чистоті  та порядку.

   На жаль,  ще не всі розуміють екологічну та  соціальну важливість таких простих побутових дій: не  виносити сміття до обочин проїзних частин вулиць, лісосмуг,  на береги річок та не створювати стихійні сміттєзвалища.

   Нагадуємо: для дотримання чистоти і порядку в населених пунктах громади необхідно дотримуватись елементарних правил поводження з відходами, що є ознакою вихованості, порядності та сумління:

    – власним прикладом показати, що чистота й охайність повинна бути не лише напередодні великих свят, а й у повсякденні;

   – прибирати прилеглу до огорожі територію, забрати із вулиць гілля,  будівельні матеріали та залишки будівельного сміття;

    – не допускати створення стихійних сміттєзвалищ.

 

   Шановні мешканці смт Чорнобай, нагадуємо, що якщо у вас немає можливості самостійно вивезти побутові відходи на сміттєзвалище, то є цивілізований шлях вирішення даного питання. Чорнобаївське КП «ВУЖКГ» надає послуги з вивезення твердих побутових відходів від приватних домоволодінь згідно графіка  (один раз на місяць).

   Бажаючі заключити договір на вивезення твердих побутових відходів від приватних домоволодінь, просимо звернутись до адміністрації підприємства, за адресою  вул. М. Старицького, 2А.

   Звертаємося вкотре, до кожного жителя громади, щоденно    підтримувати  наведену чистоту, бо стихійні сміттєзвалища є джерелом негативного впливу на довкілля, від стану котрого залежить здоров’я кожного з нас.

   Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідне село та громаду для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок.  

   Нехай чистота та охайність стануть   доброю звичкою кожного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь