A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ЩИРА ПОДЯКА ЗА БЛАГОУСТРІЙ

Дата: 28.04.2022 13:33
Кількість переглядів: 392

   Вже більше місяця в громаді проводяться заходи по забезпеченню утримання в належному стані територій    відповідно до правил благоустрою населених пунктів,  зокрема, санітарне очищення територій, їх озеленення, збереження та відновлення об'єктів благоустрою.

   Завдяки спільним  зусиллям працівників Веселохутірського старостинського округу,  місцевого НВК, закладів культури та небайдужих жителів  було організовано  прибирання місцевого парку.

Фото без опису

    На сільському кладовищі  розчищено  територію від порослі та сухої трави, вивезено сміття.

Фото без опису

   У Франківському старостинському окрузі проведені роботи по прибиранню на Бакаївському кладовищі. 

Фото без опису

   У Новожиттівському старостинському окрузі, на території сільського будинку культури, створено клумбу, на якій згодом будуть висаджені жовті та сині  іриси, в кольорах державного прапора.

Фото без опису

   В  Новоукраїнському старостинському окрузі закінчено роботи по прибиранню центру села, вирубано чагарники, завезено землі на клумби, висаджено багаторічні квіткові рослини, посіяно однорічні квіти, побілено бордюри та дерева.

Фото без описуФото без опису

   Бригадою ПП «Хімелектробуд» м.Черкаси (директор Калашник В.В.) було проведено лінії вуличного освітлення по вул. Шкільній та вул.Благовісній, встановлено ліхтарі. Також Калашник В.В. передав 80 молодих саджанців липи, берези, горіха, шовковиці для висадження в парковій зоні села.

Фото без опису

   Дбають  про чистоту та  належний санітарний стан територій і  в Богодухівському старостинському окрузі.  Всі разом: працівники з благоустрою села,  працівники культури, навчально-виховного комплексу   наводять порядок в рідному селі.

Фото без опису

   Фото без описуФото без опису

  Акцію «чистий четвер» було проведено  і в смт Чорнобай.  Численні  працівники установ, організацій і підприємств долучилися до  важливої справи – наведення порядку в  нашому селищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Зроблено, звичайно, багато. І не тільки цього дня: заходи із благоустрою тривають в кожен погожий весняний день. Селище квітне весняними барвами  і стає кращим та  ошатнішим   завдяки  щоденній копіткій праці кожного її жителя.

 

   Чорнобаївська селищна рада щиро дякує всім, хто долучився до благоустрою громади  за небайдужість та злагоджену роботу! Разом ми непереможна сила!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь