A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївщина попрощалася з своїм Героєм-оборонцем

Дата: 04.05.2022 14:50
Кількість переглядів: 403

   Сьогодні, 4 травня,   в с. Богодухівка відбулася  церемонія прощання із загиблим 29 квітня під час бойових дій з російськими загарбниками - солдатом, старшим стрільцем  механізованого батальйону  Миколою Андрійовичем Шведом.

Фото без описуФото без опису

   З Миколою прощалися   близькі та родичі, його побратими, Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ, староста Богодухівського старостинського округу Юрій  ДРОБНИЦЬКИЙ, голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА,   начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     капітан       Володимир  МИРОНЕНКО, Іркліївський сільський голова Анатолій ПИСАРЕНКО, заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники всіх структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради,  старости старостинських округів, духовенство, односельці, жителі Чорнобаївської громади, делегація Іркліївської сільської ради, делегація Васютинського старостинського округу.

Фото без опису

  Вшановуючи пам’ять  земляка-захисника, до присутніх звернувся Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.  Він  повідомив, що  Микола Андрійович загинув у бою під час мінометного обстрілу в районі міста  Сєвєродонецьк, отримавши проникаюче поранення несумісне з життям.

   — Ми втратили молодого хлопця, воїна, сина, чоловіка й батька  маленької донечки,  товариша, побратима. Як важко це усвідомлювати, як важко це говорити…  Микола захищав  кожного з нас, свою Україну від загарбників.  

   Серце переповнює гнів і ненависть до агресора, який віроломно розпочав жорстоку війну, яка забирає  життя наших дітей.

   Ми навіть не сумніваємось, що преможемо і буде помста за Миколу, за кожного, хто загинув, за кожну материнську сльозу, посивіле волосся на батьківських скронях, за доньку, яка буде  рости  без батька, за кожне звірство скоєне на українській землі.

   Від імені всіх присутніх хочу подякувати Миколі за те, що він собою закрив свою країну. Хочу подякувати батькам, що ви виховали такого сина, який віддав найцінніше, що в нього було — його життя. Адже ви теж віддали найцінніше, що у вас є — життя своєї дитини. Прийміть, дорога  родино, щирі слова  співчуття  від селищної  ради, депутатського корпусу,  від всіх жителів громади.  У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати і доземно схиляємо   голови  в ці   останні  хвилини перед  його світлою пам’яттю, -   сказав селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.

   Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою.

 

   Ми не забудемо. Герої не вмирають, а живуть вічно.

   Слава Україні!

   Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь