Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вітаємо переможців та лауреатів!

Дата: 26.05.2022 15:53
Кількість переглядів: 446

   Учні Чорнобаївської дитячої школи мистецтв протягом травня місяця взяли участь і стали переможцями 5 конкурсів:

   Тріо піаністок «Парафраз» та учениці Чорнобаївської дитячої школи мистецтв Тарандушка Софія - викладач П’ятікова В.В. та Баранник Олександра - викладач Лобода О.В., пройшли відбірковий тур та стали фіналістами проекту «Мистецтво проти війни!».

Фото без описуФото без опису

   Яковенко Дарія та Гурин Катерина - викладач Жовтова Т.Д., стали переможцями у 2-х туровому Міжнародному дистанційному конкурсі "TALENTS OF WORLD 2022", який проходив у Словаччині.

Фото без описуФото без опису

   Єлізавета Михно – викладач Пхіденко А.В.,  взяла участь у Міжнародному конкурсі молодих виконавців-піаністів "Музична весна", де отримала диплом Лауреата 2 ступеня.

Фото без опису

   Учениця школи Купчин Надія - викладач Самченко  Т.С., стала лауреатом ІІ премії у номінації бандурист-вокаліст Всеукраїнського фестивалю-конкурсу виконавців на народних музичних інструментах ''Провесінь''.

Фото без опису

   Яременко Юлія - викладач Райман Л.Є., одержала перше місце на Міжнародному фестивалі - конкурсі "Зіркова весна". Фестиваль об'єднав всіх творчих та небайдужих людей, які роблять життя дітей яскравіше, цікавіше і добріше, які готові підтримати Україну у скрутний час. Завдяки внескам за участь у конкурсі на допомогу ЗСУ було зібрано 10000 гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь