A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 03.06.2022 08:34
Кількість переглядів: 410

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!  

      3 червня  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після.  Сьогодні в наших навчальних закладах  в онлайн режимі  пролунає останній дзвінок та пройде останній в цьому навчальному році онлайн урок.  

     Російські загарбники продовжують  військову агресію  проти України, Збройні Сили України дають їм гідну відсіч, а в кровопролитних боях гинуть наші захисники-оборонці.  По всій території України постійно надходять повідомлення про повітряну небезпеку, ворог обстрілює наші мирні міста і села, тому, на жаль,  наші учні сьогодні не зберуться на  шкільних подвір’ях.  

     Стіни рідних шкіл тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримають свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі.         Для багатьох школярів    особливий останній шкільний дзвінок сповістить про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.

     Дорогі випускники, вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами  України!  Ви – наше майбутнє і вам втілювати в життя зміст слів, які співає вся Україна:

      « Ой у лузі червона калина похилилася,

      Чогось наша славна Україна зажурилася.

      А ми тую червону калину підіймемо,

       А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!».   

 

      Висловлюю  слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.


        Дорогі батьки, вітаю вас зі святом  Останнього дзвоника, адже в цей рік  ви доклали чимало   зусиль,   натхнення і любові. Дякую за допомогу, нам всім необхідне терпіння і витривалість в складний період воєнного стану, щоб підтримати наших дітей і впевнено йти до перемоги.

      Ми віримо, що новий навчальний рік розпочнеться 1 вересня цього року у мирних та спокійних умовах, а  Збройні Сили України зможуть вигнати з нашої землі російських загарбників.

 

   Зичу  всім добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!

   Все буде Україна!

 

 

З повагою

 

       Селищний голова                                                          Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь