Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 03.06.2022 08:34
Кількість переглядів: 448

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!  

      3 червня  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після.  Сьогодні в наших навчальних закладах  в онлайн режимі  пролунає останній дзвінок та пройде останній в цьому навчальному році онлайн урок.  

     Російські загарбники продовжують  військову агресію  проти України, Збройні Сили України дають їм гідну відсіч, а в кровопролитних боях гинуть наші захисники-оборонці.  По всій території України постійно надходять повідомлення про повітряну небезпеку, ворог обстрілює наші мирні міста і села, тому, на жаль,  наші учні сьогодні не зберуться на  шкільних подвір’ях.  

     Стіни рідних шкіл тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. Дуже шкода, що випускники не отримають свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі.         Для багатьох школярів    особливий останній шкільний дзвінок сповістить про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення.

     Дорогі випускники, вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами  України!  Ви – наше майбутнє і вам втілювати в життя зміст слів, які співає вся Україна:

      « Ой у лузі червона калина похилилася,

      Чогось наша славна Україна зажурилася.

      А ми тую червону калину підіймемо,

       А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!».   

 

      Висловлюю  слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали гуманістичні цінності.


        Дорогі батьки, вітаю вас зі святом  Останнього дзвоника, адже в цей рік  ви доклали чимало   зусиль,   натхнення і любові. Дякую за допомогу, нам всім необхідне терпіння і витривалість в складний період воєнного стану, щоб підтримати наших дітей і впевнено йти до перемоги.

      Ми віримо, що новий навчальний рік розпочнеться 1 вересня цього року у мирних та спокійних умовах, а  Збройні Сили України зможуть вигнати з нашої землі російських загарбників.

 

   Зичу  всім добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!

   Все буде Україна!

 

 

З повагою

 

       Селищний голова                                                          Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь