A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні медичні працівники!

Дата: 17.06.2022 08:13
Кількість переглядів: 431

    19 червня своє професійне свято відзначають  фахівці найгуманнішої професії, адже немає місії більш благородної, ніж повернути хворому радість одужання, і немає місії більш відповідальної, бо в руках лікаря – життя людини. Щоразу, звертаючись до Вас, шановні медичні працівники, ми цінуємо вашу компетентність, професійність, вміння долати всі труднощі і робити часом неможливе в боротьбі з недугами.  Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди   Дня медичного працівника!

   На території громади діють медичні заклади, фахівці в  яких своєю щоденною працею  піклуються про здоров’я  кожного її жителя. Керівництво селищної ради та депутатський корпус не стоїть осторонь їх проблем  і підтримує колективи в цей складний період реформування та становлення.   Так,   Комунальне некомерційне підприємство  «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня» Чорнобаївської селищної ради з бюджету громади на 2022  отримала 9 млн. 923 тис. грн.,  в закладі працює 272 особи. Для підтримки  Комунального некомерційного підприємства  «Чорнобаївський центр первинно медико-санітарної допомоги Чорнобаївської селищної ради»  у 2022 році з бюджету громади виділено 4 млн. 982 тис. грн.  Обслуговують жителів Чорнобаївської і Іркліївської громад 147 фахівців цетру  в  11 амбулаторіях, 12 фельшерських пунктах, 14 фельшерсько-акушерських пунктах та 6 пунктах тимчасового базування.

    Нелегкі часи сьогодні  долає Україна, і професія медичного працівника для скалічених війною людей, як остання надія на порятунок. Адже медик лікує не тільки тіло, він дає пацієнтові надію на повноцінне життя.   Ми щиро вдячні за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душі всім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім, хто працює в наших лікувальних закладах та в структурному підрозділі Лівобережної станції екстреної(швидкої) медичної допомоги КНП «ОЦЕМД та МК Черкаської обласної ради» - усім, хто стоїть на сторожі  життя і здоров'я  жителів Чорнобаївської  громади. 

    З нагоди свята зичу  всім миру, здоров’я, злагодженої та натхненної праці, достойної зарплати, добробуту в родинах, гармонії в душі і довгоочікуваної Перемоги Україні

 

 

З повагою

Чорнобаївський селищний голова                            Сергій ЛЮБИВИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь