A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаївській громаді провели урочисті заходи до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2022 10:34
Кількість переглядів: 245

Сьогодні  наша країна відзначає велике державне свято – День Конституції України. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.  З 24 лютого розпочалась повномасштабна війна  і в умовах жорстоких бойових протистоянь наші мужні герої-захисники України захищають незалежність нашої держави, українську землю і кожного з нас від військ російської федерації ціною надлюдських можливостей і навіть життя. Українці об’єднались заради спільної мети - перемоги над агресором і впевнено крок за кроком ми всі разом наближаємось до її досягнення.

Фото без опису

28 червня з нагоди Дня Конституції України в громаді провели  урочисті заходи.   Керівництво Чорнобаївської селищної ради,  керівники стуктурних підрозділів селищної ради,старости старостинських округів, громадскість   поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю України»  та хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

Фото без опису

В усіх бібліотечних закладах громади підготували для своїх відвідувачів   підбірки цікавої літератури, фотографій та інших матеріалів до 26-річчя Дня Конституції України. Для дітей та молоді було запропоновано відео-презентації, а також пізнавально-розважальні вікторини «Конституція. Свої права ти добре знай», де кожен із учасників долучився до обговорення своїх прав та обов’язків та в ігровій формі перевірив на скільки він добре знайомий з Конституцією своєї держави.  

 Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь