A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради.

Дата: 28.06.2022 13:06
Кількість переглядів: 375

28 червня  2022 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли  участь  старости старостинських округів,   керівників структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

На розгляд виконавчого комітету було винесено 8 питань порядку денного.

В ході засідання виконавчим комітетом було схвалено проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-12/VІІІ «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади  на 2022 рік»; створено комісію з  питань передачі об’єктів права державної та комунальної власності та комісію з огляду (оцінки) будівель (споруд, приміщень) закладів освіти з метою визначення можливості їх використання, як захисних споруд для здобувачів освіти і працівників; надано повноваження Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» на надання соціальних послуг мешканцям Чорнобаївської територіальної громади та внутрішньо переміщеним особам щодо збору, обліку та видач гуманітарної допомоги на період воєнного стану; затверджено порядок передачі на території селищної ради гуманітарної допомоги, наданої донорами, в умовах воєнного стану. Також прийнято рішення про відмову у наданні дозволу опікунської ради на встановлення права опіки, так як заявники виїхали і на території селища Чорнобай не проживають.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету розглянули проект плану оптимізації мережі закладів освіти Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Фото без опису

Рішеннями виконавчого комітету  було надано дозволи  на видалення аварійних дерев та затверджено правила утримання собак, котів і диких тварин на території Чорнобаївської селищної ради  Черкаської області

       З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Чорнобаївської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь