A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Чорнобаївщині попрощалися з героєм – захисником, який загинув на Донеччині.

Дата: 01.07.2022 12:48
Кількість переглядів: 845

            1   липня  в с.  Хрестителеве  відбулася  церемонія прощання із загиблим солдатом-навідником гранатометного взводу  Підплетою Русланом Віталійовичем, 13.01.1980 року народження. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, загинув 26 червня 2022 року під час участі в бойових діях для забезпечення здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії, поблизу населеного пункту Верхньокаменка Донецької області.

Фото без опису

                    Віддати шану Герою прийшли  близькі та родичі, його побратими, Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ, староста   Хрестителівського старостинського округу  Світлана  ВОЛОШИН, керівник апарату  Золотоніської районної військової адміністрації Світлана ШАПОВАЛ,   начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     капітан       Володимир  МИРОНЕНКО, заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники всіх структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради, старости старостинських округів, духовенство, односельці, жителі Чорнобаївської громади.

Фото без опису

     Фото без опису

        Руслана у скорботі, зі сльозами на очах та з щирою молитвою. Під час жалобної церемонії слова жалю, співчуття та вдячності герою і його рідним висловила  староста   Хрестителівського старостинського округу  Світлана  ВОЛОШИН. До присутніх звернувся Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.   

- Нашу громаду спіткало велике горе. Загинув син, герой, який нас боронив. У нашій пам’яті, наших серцях назавжди залишиться  Руслан – як воїн, патріот, світла людина. Низький уклін та щирі співчуття матері,родині, ми усі тут зібрались, щоб розділити біль втрати  сина, чоловіка, батька. Вічная пам’ять Герою!»  -   сказав селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.

Фото без опису

         Начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     капітан       Володимир  МИРОНЕНКО висловив співчуття  родині та наголосив: « Руслан до останнього подиху захищав мир і спокій на Україні. Пам'ять про нього назавжди житиме в наших серцях. За його смерть   ми з побратимами ворогові помстимося.  Хай земля йому буде пухом. Вічная пам'ять»

Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою.

 Слава Україні!

Героям Слава!     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь