A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Чорнобаївщині вп’яте пролунав дзвін пам’яті.

Дата: 01.07.2022 15:07
Кількість переглядів: 1032

       Біль і смуток огортає душу. Сьогодні,    1 липня,   в с.  Веселий хутір  відбулася  церемонія прощання із загиблим  солдатом Темчишиним Олександром Руслановичем який зник безвісти під час виконання бойового завдання в період вогневого зіткнення з ворогом 16 червня в районі населеного пункту Долина Донецької області. 24 червня під час зачистки даної території і розшукових заходів він був знайдений загиблим. Олександр в ході виконання бойового завдання був вірний  військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину виявив стійкість і мужність.

      Провести в останню путь бійця прийшли  близькі та родичі, його побратими, Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ, староста Веселохутірського старостинського округу  Світлана НАКОНЕЧНА, керівник апарату  Золотоніської районної військової адміністрації Світлана ШАПОВАЛ, начальник першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП капітан  Володимир  МИРОНЕНКО, заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники всіх структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради, старости старостинських округів, духовенство, односельці, жителі Чорнобаївської громади.

        До присутніх звернувся Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.   

 Як важко це усвідомлювати, як важко це говорити…Окупант з росії забрав ще одне українське життя, життя сина, молодого хлопця, нашої надії  і добавив ще одну пекучу краплю ненависті до  кожного, хто прийшов на нашу землю зі зброєю в руках, до країни агресора.

 Ми навіть не сумніваємось, що переможемо і буде помста за Олександра, за кожного, хто загинув, за кожну материнську сльозу, за кожне звірство скоїне на українській землі.

 Прийміть, дорога  родино, щирі слова  співчуття  від селищної  ради, депутатського корпусу, старост старостинських округів від всіх жителів громади.  У ці скорботні дні ми поділяємо ваше горе,  біль тяжкої втрати і доземно схиляємо   голови  в ці   останні  хвилини перед  його світлою пам’яттю.

 Ми не забудемо. Герої не вмирають, а живуть вічно  -   сказав селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.

Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою.

 Слава Україні!

Героям Слава!     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь