A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відправлено черговий вантаж для наших захисників.

Дата: 11.07.2022 15:20
Кількість переглядів: 533

Вантаж продуктів харчування, зокрема м’ясні та овочеві консерви, макаронні вироби, крупи, печево, цукерки, чай, каву, питну воду, продукти швидкого приготування, а також засоби гігієни, перев’язувальні матеріали та маскувальні сітки відправлено на лінію зіткнення, де боронять Україну наші земляки, зокрема Олександр Тарасенко та його побратими (72 бригада ЗСУ).

Фото без опису

Напередодні поїздки до збору вантажу долучилися місцеві підприємці. Тож, до того, що принесли для захисників жителі громади, додалися вода, продовольчі товари, солодощі та засоби гігієни.

Фото без описуФото без опису

Щиро дякую всім, хто долучився до збору необхідних речей і підтримки українських військовослужбовців. Дякую небайдужим жителям сіл Лукашівка та Новоукраїнка за консервацію, мед, за допомогу продуктами харчування для військових. Окрема подяка підприємцям Чорнобаю, які постійно допомагають забезпечувати всі необхідні потреби. А саме, власникам магазинів «Овочі і фрукти» (ФОП Вовк), «Українське курча», «Ромашка», Чорнобаївському районному споживчому товариству, Чупруну О.О., а також  Валентину Пономаренку за організацію поїздки.

Фото без опису

Усім, хто долучився до збору допомоги, велика вдячність та повага. Ми щиро віримо, що війна скоро закінчиться, і завершиться вона нашою перемогою!

 

Чорнобаївський селищний голова      

Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь