A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Чорнобаївщині попрощалися з героєм-розвідником.

Дата: 18.08.2022 11:19
Кількість переглядів: 996

    Сьогодні,    18 серпня,   в селі  Привітне  відбулася  церемонія прощання із загиблим   розвідником розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону, солдатом  Лопатою Василем Петровичем. 

     Загиблого Героя зустрічали зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати, з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану та провести в останню путь. 

Фото без описуФото без опису    Народився Василь  у селі Прохорівка Канівського району 06.08.1988 року. З 1992 року по 2013 рік жив і працював  у селі Нова Гребля Жашківського району. У березні 2013 року переїхав у село Комінтерн, де працював у СТОВ «Красенівське». В період з 13.05.2015 по 31.03.2016 рік – мобілізований в зону АТО, був  під Авдіївкою.

      З перших днів війни став на захист рідної землі. 15 серпня біля населеного пункту Красногорівка Донецької області загинув внаслідок  мінометного обстрілу під час виконання   бойового завдання, був вірний  військовій присязі.

   Провести в останню путь бійця прийшли  побратими, Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро ДУШЕЙКО, староста  Привітненського старостинського округу Раїса Остроушко, ТВО начальника першого відділу    Золотоніського районного ТЦК та СП     майор      Андрій ЧЕРЕВИК, керівник апарату Золотоніської районної військової адміністрації  Світлана ШАПОВАЛ заступники Чорнобаївського селищного голови та керівники і працівники всіх структурних підрозділів  Чорнобаївської селищної ради,  жителі Чорнобаївської громади.

Фото без описуФото без опису

   До присутніх звернувся Чорнобаївський  селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.   

  Серце переповнює гнів і ненависть до агресора, який віроломно розпочав жорстоку війну, яка забирає  життя наших дітей - молодих юнаків, яким би жити і розбудовувати  нашу державу. Наші мужні воїни-захисники гідно боронять українську землю від російської орди, віддаючи найдорожче – життя, щоб захистити мирне населення: дітей, жінок, дідусів і бабусь.

   Ми навіть не сумніваємось, що переможемо і буде помста за  Василя, за кожного, хто загинув,  за кожне звірство, скоєне на українській землі.

   У ці скорботні дні ми поділяємо   горе,  біль тяжкої втрати і доземно схиляємо   голови  в ці   останні  хвилини перед    світлою пам’яттю Василя.

   Ми не забудемо. Герої не вмирають, а живуть вічно,  -   сказав селищний голова  Сергій ЛЮБИВИЙ.

   Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою.

 

    Слава Україні!

   Героям Слава!     

 

   Тіло загиблого Героя похоронять в селі Нова Гребля Жашківського району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь