A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади!

Дата: 23.08.2022 06:00
Кількість переглядів: 352

    В ці дні ми відзначаємо День державного прапора та День незалежності України. Наш жовто-блакитний стяг знають у всьому світі. А нашу державу поважають і підтримують  сьогодні народи і країни Європи і світу. Наш прапор підіймають у найважливіші миті нашої країни, сьогодні з ним ідуть у бій і здобувають перемоги – як на полі бою, так і на спортивних та інших змаганнях. Бути українцем  престижно і почесно. І розуміння цього є у кожного, починаючи з дітей у дитячому садку і закінчуючи вченими і спортсменами, які попри все, залишаються вірними своїй державі.

Для нас є особливо важливим, що 24 серпня 1991 року від Чорнобаївщини брав участь у прийнятті  Акту проголошення  незалежності України почесний житель Чорнобаю  Іван Давидович Пасічник, народний депутат України  першого скликання.

   Ми з вами є свідками того, як 24 серпня з офіційної дати перетворилось в найбільше, головне свято країни. Десятки поколінь українців мріяли про незалежність, про те, щоб бути господарем на своїй  землі, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс.

   Проголошення незалежності стало закономірним результатом   історичного розвитку нашої держави, спільною перемогою багатьох поколінь українців, які боролися й гинули за  національну ідентичність, державну самостійність і власний колір на політичній карті світу.    Українці вибороли незалежність   інтелектом, вибороли потом, вибороли кров’ю. І сьогодні Збройні Сили України продовжують важку боротьбу, щоб  її не втрати. Висловлюємо безмежну вдячність героям, які зараз на лініях зіткнень протистоять російському ворогу, захищаючи всіх нас. Доземно вклоняємось героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну.  Вічна їм пам'ять і слава!

     Незалежність вже дала нам демократію і свободу; почуття громадянської гідності і національної єдності; навчила захищатися і відкрила європейську перспективу. Сформувалося  громадянське суспільство, виросло  зовсім  інше, прогресивне покоління, з новим європейським світоглядом.   Україна активно співпрацює разом з Євросоюзом  і  ми бачимо результати  і розуміємо, що  попри ті колосальні втрати, які завдає війна та агресія росії, ми не зупинимось, ми  вистоїмо, не змінимо шляху  і обов’язково переможемо.  

   31 рік  тому політики заклали фундамент для розбудови нашої Української держави. Та цеглинки в неї кладе кожен із нас своєю щоденною працею.  

   Дорогі земляки, бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради перемоги та процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 

   Слава Україні!

   Героям Слава!

 

Чорнобаївський селищний голова                            Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь