A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено громадські слухання.

Дата: 15.09.2022 08:49
Кількість переглядів: 336

 

14 вересня 2022 року в адміністративному приміщенні Чорнобаївської селищної ради за адресою: смт Чорнобай,  вул. Центральна, 152 відбулися громадські слухання щодо розгляду ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ В МЕЖАХ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПО вул. ЧЕРКАСЬКА, 72,   смт. ЧОРНОБАЙ,  В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ) та  ДЕТАЛЬНОГО  ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ В МЕЖАХ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПО вул. МИХАЙЛА  СТАРИЦЬКОГО, 50, смт. ЧОРНОБАЙ, В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ).

Слухання відбувались у відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Положення «Про громадські слухання в Чорнобаївській територіальній громаді».

За результатами проведених громадських слухань шляхом відкритого голосування присутніх жителів громади  прийнято рішення підтримати та схвалити затвердження ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ В МЕЖАХ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПО вул. ЧЕРКАСЬКА, 72,   смт. ЧОРНОБАЙ,  В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ) та  ДЕТАЛЬНОГО  ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ В МЕЖАХ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ПО вул. МИХАЙЛА  СТАРИЦЬКОГО, 50, смт. ЧОРНОБАЙ, В АДМІНІСТРАТИВНИХ МЕЖАХ ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ).  Скан-копії оформлених протоколів у визначені законодавством терміни будуть розміщені на офіційному веб-сайті  селищної ради в розділі « Громадські обговорення» Прийняті рішення в подальшому будуть затверджені в установленому законодавством України порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь