A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі села Красенівка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села!

Дата: 21.09.2022 08:38
Кількість переглядів: 309

     День  села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто зараз проживає в селі і працює на благо рідного краю,чи перебуває десь за межами громади та душею і серцем тут. А також тих, хто приїхав колись, щоб залишитися у мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями на все життя. День села - це свято, яке єднає всі покоління, нерозривно пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє. Славна історія села Красенівки є часткою історії нашої громади,  району, області та  України. Саме тут народився Іван Максимович Піддубний. Іван Непереможний, Іван Великий, Іван Залізний – як тільки не називали уславленого борця із Красенівки. Його ім’я гриміло на спортивних аренах світу, йому аплодували глядачі Франції, Німеччини, Англії, Італії. Іван Піддубний шість разів був чемпіоном світу з боротьби і 25 років поспіль залишався непереможним борцем у світі. Його називали «Чемпіоном чемпіонів» – титулом, якого до нього ніхто не мав.

     Саме сьогодні, в час військової агресії російських військ, нам треба не забувати як жили і як боролись наші славетні земляки. Нам є звідки черпати витримку, силу духу і незламну міць задля перемоги.   Хотілося б, щоб пам'ять  про  нашого славетного борця -  земляка   пройшла  крізь наші серця і душі. Утвердила розуміння, що ми – українці,  маємо честь, гідність і непереможну жагу до волі і незалежності, з більше як тисячолітньою історією наших пращурів,  повинні об’єднати всі зусилля, незламно вистояти  і  обов’язково  перемогти!

     Шановні Красенівці! На жаль, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Висловлюю щиру вдячність кожному, хто сьогодні своїм щоденним вкладом: силою духу, невтомною працею, допомогою  ЗСУ та ВПО наближає перемогу!

    Бажаю Вам добра, міцного здоров’я, родинного щастя, миру, а селу  - процвітання, стабільності та розвитку!

     Всіх разом нас не здолати!   Все буде Україна!

 

 

З повагою -

селищний голова                                                  Сергій ЛЮБИВИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь