A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі села Велика Бурімка!

Дата: 23.09.2022 06:00
Кількість переглядів: 360

Щиро вітаю вас із Днем  села!

         Дослідники Михайло Максимович у праці «О десяти городах и некоторых селах древней Украины» та Василь Ляскоронський в  «Истории Переяславской земли  с древних временъ до пол. XIII в.» описували в своїх роботах на даній території  град Буромля, Буромка, а на карті Боплана  в 1631 році  вже значиться град Буромка. Село має багатовікову історію, свої  народні традиції, пісенні та мистецькі надбання. Тут народились: перший і останній Нарком (міністр) Оборони УРСР Василь Пилипович Герасименко, доктор історичних наук, професор Олександр Карпович Касименко, академік,  доктор сільськогосподарських і геолого – мінералогічних наук, професор Олексій Никанорович Соколовський та інші заслужені діячі сільського господарства, освіти, культури і мистецтв.

    Відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх  видатних земляків, його історії та культури.  Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного села стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім’ї.

   З 24 лютого в Україні проходять бойові дії повномасштабної війни, російські війська вбивають мирних людей, безжально руйнують  наші міста і села. Та ми віримо в Збройні сили України, наші воїни захисники щоденно демонструють ворогу міць і нездоланність. Ми віримо в перемогу! І я дякую кожному жителю, і всім  хто долучається до підтримки наших військових  підрозділів, внутрішньо переміщених  осіб та кожного дня своєю працею робить свій вклад в непохитну міць нашої України.

    З нагоди Дня села від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

   Разом  до перемоги!  

 

З повагою -

 селищний голова                                            Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь