A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Проведено засідання виконавчого комітету

Дата: 23.09.2022 12:51
Кількість переглядів: 383

   23 вересня під головуванням селищного голови Сергія Любивого відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.  

Фото без опису

    Перед початком  засідання виконавчого комітету селищний голова Сергій Любивий за активну громадську позицію, волонтерську діяльність та напередодні Дня працівників дошкільної освіти вручив Подяки селищної ради:

   Брагінець Ніні Анатоліївна, прибиральнику службових приміщень  Чорнобаївського ЗДО «Вишенька», 

   Величко Тетяні Олександрівні, медичній сестрі Чорнобаївського ЗДО «Вишенька»,

   трудовому колективу Чорнобаївського ЗДО «Вишенька».

   За сумлінну працю, навчання та виховання дітей дошкільного віку, формування у них  загальнолюдських цінностей, утвердження національної ідеї, патріотизму Грамоти селищної ради отримали:

   Саєнко Тетяна Павлівна, вихователь Лукашівського НВК,

   Лотиш Раїса Петрівна, вихователь Хрестителівського НВК,

   Лесечко Оксана Андріївна,  вихователь Новоукраїнського НВК.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   На початку засідання виконавчого комітету члени виконавчого комітету схвалили  проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-12/VІІІ «Про  бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади  на 2022 рік (23577000000)».

   У ході засідання члени виконавчого комітету розглянули та затвердили низку рішень з різних сфер життєдіяльності  громади. Зокрема, прийняли  рішення  про створення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших  об’єктів, встановлення пам’ятних знаків; затвердили норми надання послуг з вивезення побутових відходів  на території  Чорнобаївської селищної ради; про   надання суду подання органу опіки і піклування щодо доцільності призначення опікуна.

 

     Також схвалили рішення щодо внесення змін до:

   рішення селищної ради від 17.12.2020 №3-5/VІІІ «Про селищну програму надання матеріальної підтримки першому відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та надання одноразової матеріальної допомоги особам, які зараховані на військову службу за контрактом та  призвані на строкову військову службу на 2021 -2025 роки» зі змінами від 07.06.2022 (рішення № 52) та від 26.08.2022 (рішення № 27-2/VII);

   рішення виконавчого комітету від 01.04.2021 № 36 «Про утворення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій».

   Окрему увагу члени виконавчого комітету приділили питанням, що стосуються захисту прав дітей.

 

Фото без описуФото без опису

   З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Чорнобаївської селищної ради.

   По завершенню  засідання виконавчого комітету Сергій Любивий провів робочу нараду з старостами старостинських округів. В ході наради розглянули питання готовності всіх закладів громади до роботи в осінньо-зимовий період та питання організації підтримки підрозділів Збройних Сил України в зв’язку з похолоданням та наближенням  зими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь