A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні вихователі дошкільних установ, в День професійного свята «Всеукраїнського дня дошкілля», прийміть найщиріші вітання!

Дата: 25.09.2022 06:00
Кількість переглядів: 357

   Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає  глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Та основа, яка закладається в нас з самого дитинства, служить нам надійним стержнем і опорою  в подальшому житті.  І саме вихователі  спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідному   рубежі нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

    Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається  на межі поколінь передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від Вашого професіоналізму, терпіння і мудрості, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є -   життя дитини  і наша надія.

       В Чорнобаївській територіальній громаді 435 дошкільнят виховуються в трьох закладах дошкільної освіти: Великобурімський заклад дошкільної освіти «Лісова казка» (директор Кравченко Надія Сергіївна), Малобурімський заклад  дошкільної освіти «Колосочки» (директор Базило Любов Миколаївна) , Чорнобаївський  заклад  дошкільної освіти «Вишенька»  (директор Слинько Любов Віталіївна)  та дошкільних підрозділах у   Богодухівському, Великоканівецькому, Красенівському, Лукашівському, Хрестителівському навчально-виховних комплексах «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»; навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад - Веселохутірський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів імені Володимира Лук’янця», Новоукраїнському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів»  та Новожиттівській і Франківській початкових школах.   Вагомі досягнення у виховній справі мають: Саєнко Тетяна Павлівна, вихователь Лукашівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Лотиш Раїса Петрівна, вихователь Хрестителівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Лесечко Оксана Андріївна, вихователь Новоукраїнського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», Попова Світлана Іванівна, вихователь Чорнобаївського закладу дошкільної освіти «Вишенька» та багато інших.  

       Працівники  установ дошкільної освіти мають активну громадянську позицію, постійно надають допомогу у виготовленні тушкованки для ЗСУ, виготовляли маскувальні сітки, проводили збір коштів для ЗСУ та для програми «Народний байрактар», збирали продукти харчування для переселенців та ЗСУ, прийняли участь в  зборі  постільної білизни, матраців, подушок, ковдр для внутрішньо переміщених осіб.

Значний   вклад в цю справу вніс трудовий колектив Чорнобаївського ЗДО «Вишенька», зокрема, медична сестра   Величко Тетяна Олександрівна та технічний працівник Брагінець Ніна Анатоліївна.   Дякую  всім Вам за  значний вклад у спільну справу.

    В цей особливий День  висловлюю   всім вихователям подяку від  громади. Вірю, що ви закладаєте в кожну дитину надійний фундамент патріотизму і любові до нашої вільної, незалежної і незламної держави – України. Бажаю  здоров’я і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів  в   такій необхідній всім нам - вашій праці! Зі Святом!

    Разом до перемоги! Все буде Україна!

 

З повагою -

   Чорнобаївський селищний голова                                 Сергій ЛЮБИВИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь