A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі жителі громади, представники старшого покоління!

Дата: 01.10.2022 06:00
Кількість переглядів: 311

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку.

   Ця дата – не нагадування про вік, а символ єдності поколінь і чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток селища,  громади, за  багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

    Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваша праця, невтомний рух вперед, ставлення до людей– це гідний приклад для наслідування сучасній молоді.

   Селищна рада і депутатський корпус розуміють, як вам  важко долати певні життєві труднощі в економічно складний для України воєнний час. Для Вашої підтримки  в громаді працює п’ять відділень «Центру надання соціальних послуг Чорнобаївської ради». В відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в смт Чорнобай та с. Богодухівка під постійним доглядом  і в належних умовах проживають 38 осіб. За 9 місяців цього року фахівці відділення соціальної допомоги вдома піклувались 239 людьми похилого віку, надаючи послугу догляду вдома. Працівники відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування опікувались 114 особами. Транспортною послугою «Соціальне таксі» в 2022 році вже скористалось 64 особи. Послуги з перевезення надавалися до медичних, лікувально-профілактичних, санаторно-оздоровчих, реабілітаційних закладів. Ми завжди готові підтримати і допомогти.

    Зараз в нашій державі іде війна з російськими окупантами і на захист України стали жителі всієї нашої громади, кожен на своєму рубежі.  Активними учасниками  цього руху є і наші пенсіонери.

    Користуючись нагодою, я дякую всім небайдужим, кожному особисто за такий важливий Ваш вклад в підтримку Збройних Сил України. Ваші невтомні руки плетуть маскувальні сітки, в’яжуть теплі шкарпетки, килимки, готують різні смаколики, заготовляють консервації з овочів та фруктів, сушать лікарські трави. А також ви знаходите можливість допомагати  коштами зі своєї невеликої пенсії. Ви наш вектор руху, джерело знань і порад.

    Нехай ця осіння пора, у яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

     Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків!

     Миру вам, оптимізму і благополуччя!

     Разом ми  обов’язково переможемо!

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                                Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь