A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Поважаємо старість і словом і ділом!

Дата: 30.09.2022 14:59
Кількість переглядів: 384

   Чорнобаївська громада вдячна  своїм ветеранам за їх працю і наполегливість у досягненні  їх життєвих завдань. За їх вклад в розвиток і розбудову кожного населеного пункту громади.

    Літні люди мають винятковий досвід боротьби, післявоєнної відбудови та витримки в важкі часи  і він для нас сьогодні  особливо важливий. Ми зобов’язані забезпечити належну підтримку і догляд тим людям похилого віку, які з різних причин перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

   30 вересня  вшанували літніх людей в відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в смт Чорнобай та у селі Богодухівка.  Усі мешканці цих закладів  потрапили сюди з різних обставин, але спільним у них було одне, про них могла попіклуватись тільки громада. Основне завдання  селищної ради і КЗ «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» – зробити так,  щоб дані заклади  забезпечили їм умови рідного дому, а колективи огорнули увагою і піклуванням.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Від селищної ради висловили щиру повагу та глибоку вдячність людям поважного віку і побажали їм міцного здоров’я, довголіття, мирного неба  та вручили подарунки і смаколики.

   Година спілкування та уваги до кожного дідуся і бабусі для  мешканців закладу були ціннішими за будь-які дарунки.

   У відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання створені усі належні умови для проживання людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями. Зі слів підопічних, вони почувають себе комфортно, затишно,   завдячуючи  працівникам відділень, які щоденно  про них піклуються.              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь