Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Поважаємо старість і словом і ділом!

Дата: 30.09.2022 14:59
Кількість переглядів: 415

   Чорнобаївська громада вдячна  своїм ветеранам за їх працю і наполегливість у досягненні  їх життєвих завдань. За їх вклад в розвиток і розбудову кожного населеного пункту громади.

    Літні люди мають винятковий досвід боротьби, післявоєнної відбудови та витримки в важкі часи  і він для нас сьогодні  особливо важливий. Ми зобов’язані забезпечити належну підтримку і догляд тим людям похилого віку, які з різних причин перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

   30 вересня  вшанували літніх людей в відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в смт Чорнобай та у селі Богодухівка.  Усі мешканці цих закладів  потрапили сюди з різних обставин, але спільним у них було одне, про них могла попіклуватись тільки громада. Основне завдання  селищної ради і КЗ «Центр надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради» – зробити так,  щоб дані заклади  забезпечили їм умови рідного дому, а колективи огорнули увагою і піклуванням.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Від селищної ради висловили щиру повагу та глибоку вдячність людям поважного віку і побажали їм міцного здоров’я, довголіття, мирного неба  та вручили подарунки і смаколики.

   Година спілкування та уваги до кожного дідуся і бабусі для  мешканців закладу були ціннішими за будь-які дарунки.

   У відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання створені усі належні умови для проживання людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями. Зі слів підопічних, вони почувають себе комфортно, затишно,   завдячуючи  працівникам відділень, які щоденно  про них піклуються.              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь