A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх

Дата: 06.10.2022 09:35
Кількість переглядів: 266

   5 жовтня в  Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбулась презентація книги Ірини Прилуцької «Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх». Книга видана приватним видавництвом  «ІнтролігаТОР», директор Прилуцький О.І., за ініціативи і фінансової участі голови федерації з греко-римської боротьби Черкаської області, Почесного голови асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка та співфінансування з обласного бюджету.  Видання книги відбулось в рік святкування 150 річниці від дня народження легендарного українського богатиря.

Фото без описуФото без опису

   Книгу презентувала автор Ірина Прилуцька, яка зацікавила присутніх на заході невідомими фактами з історії  життя  нашого земляка, шестиразового чемпіона світу, непереможного богатиря.  

Фото без опису

   В заході з презентації книги «Іван Піддубний: весь світ упав до ніг твоїх» взяла участь і делегація з Чорнобаївської селищної ради.  Ми гордимося нашим земляком. Видання книги - це дуже важлива подія  в інформаційній боротьбі з російською пропагандою. Ми повинні пам’ятати минуле, щоб мати майбутнє. Ми повинні пам’ятати наших видатних українців, зокрема, і нашого видатного земляка Івана Максимовича Піддубного. Він створив імідж справжнього непереможного і чесного спортсмена-українця.  Сила, чесність, безкомпромісність – це ті риси, які зробили його відомим на весь світ за життя та не дають нам забути його ось уже більше 70 років після його смерті. І сьогодні, в період війни з російськими окупантами,  ми розуміємо, що нащадки Івана Максимовича мають силу духу, гідність  і міць, щоб протистояти ворогу і всім разом боротися до перемоги.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь