Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Продовжується проведення ремонтних робіт автомобільних доріг

Дата: 24.10.2022 16:40
Кількість переглядів: 225

    Результатом неодноразових звернень селищної ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу до  Черкаської обласної військової адміністрації та балансоутримувачів : державних підприємств «Служби місцевих автомобільних доріг у Черкаській області»  та  «Служби автомобільних доріг у Черкаській області» стало проведення ряду ремонтних робіт, а саме:

            Дорога загального користування місцевого значення О 240530-2 /Н-08/-Чорнобай.

Фото без опису

          Балансоутримувачем зазначеної дороги є Черкаська обласна військова адміністрація, а функції щодо  організації виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення  покладено на ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».

Фото без опису

         Підрядною організацією  ТОВ «Будівельне управління -77» вже виконано роботи по ліквідації ямковості в обсязі 769 м2 (по території Золотоніської громади).

         Дорога загального користування місцевого значення О241920-2 ЧорнобайМохнач

        Підрядною організацією  ТОВ «Будівельне управління -77» вже виконано роботи по ліквідації ямковості площею 600 м2 ( перед поворотом до с. Веселий Хутір)

       Сьогодні 24 жовтня  проводяться роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-24-17 Н-08/Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця- Лубни ( від смт Чорнобай в сторону  с. Мельники)  балансоутримач  - Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

              Роботи виконує ТОВ СП «Автострада». Здійснюється ліквідація ямковості.

Фото без описуФото без опису

        А також здійснюються ремонтні роботи комунальної дороги селищної ради в смт Чорнобай по вул. Шевченка (від перехрестя з вул. Старицького до перехрестя з вул. Черкаською). Підрядною організацією ТОВ «Будівельне управління -77» здійснюється фрезерування дорожнього полотна з подальшим укладанням асфальтобетонної суміші відповідно до підписаного договору.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь