A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Дорогі ветерани, шановні жителі Чорнобаївської громади!

Дата: 28.10.2022 09:35
Кількість переглядів: 167

Вітаю вас з 78 річницею визволення України від нацистських окупантів та Днем вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні!

Битва за визволення України тривала 680 діб. Саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від нацизму. За свободу і незалежність країни мільйони наших співвітчизників віддали своє життя та здоров’я. Страшну ціну заплатив наш народ за право бути вільним. Зокрема з смт Чорнобай і населених пунтів сучасних Чорнобаївської і Іркліївської громад пішли на фронт понад 16 тисяч солдат, не повернулися - 12 тисяч.

На жаль, з плином часу відходять у вічність свідки цих давніх подій, які назавжди змінили світ. У цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу. Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є стержнем, прикладом і дороговказом в сучасній боротьбі з російськими окупантами. Ми пам’ятаємо і передаємо цю пам’ять своїм нащадкам!

Російські війська вже вісім місяців повномасштабної війни, як і нацистсько-німецькі нищать наші міста і села, тероризують і вбивають мирне населення, використовують проти українців заронену в світі зброю. Але жодні зусилля ворога нас не залякають і не зупинять в праведній боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Наші Збройні Сили України, гідні нащадків дідів і прадідів, успішно відбивають рашистські спроби наступів, відвойовують українські землі, місто за містом, село за селом, визволяють рідну українську землю від ворожих військ.

Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто виборов тоді і виборює сьогодні звільнення нашої України від ворога!

Міцного здоров’я Вам, довголіття, добробуту, і найголовніше – Перемоги над російським агресором!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою –

селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь