Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вшанували пам'ять  загиблих та  поклали квіти з нагоди    78 - річниці звільнення  України від   німецьких загарбників

Дата: 28.10.2022 09:36
Кількість переглядів: 266

Сьогодні, 28 жовтня, з нагоди 78 - річниці звільнення України від гітлерівських нацистів,  керівництво Чорнобаївської селищної ради, керівники і працівники структурних підрозділів селищної ради,  громадскість  зібралися біля Пагорба Слави в смт Чорнобай, щоб   вшанувати пам’ять всіх полеглих, вклонитись   всім українцям, які зробили свій внесок у  визволення України   під час Другої світової війни.

Фото без опису

Фото без опису

Присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять  всіх тих,  що загинули в роки Другої  світової війни,  як військових так і мирних жителів - розстріляних, закатованих, вивезених, зниклих безвісти. А також низько схиливши голови,  чорнобаївці вшанували пам'ять  Героїв захисників двадцять першого століття, які віддали найцінніше – життя, під час бойових дій з російськими загарбниками за волю і незалежність України  і  поклали квіти до Обеліску Слави,  до пам’ятників «Борцям за волю України» та «Жертвам німецько-фашистської окупації».

Фото без описуФото без опису

Зараз, як і в роки Другої світової війни, наші Збройні Сили України воюють з жорстоким і цинічним агресором. Як і гітлерівські нацисти, путінські війська свідомо і ціленаправлено  знищують  українських громадян на українській землі.  Наші захисники   є гідними слави своїх дідів та прадідів, Ми  непохитно віримо у Збройні Сили України  і перемогу над віроломним ворогом. 

  Україна обов’язково переможе !

            Слава Україні!

             Героям слава!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь