A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Пацієнти терапевтичного та неврологічного відділень вперше за останні 15 років задоволені температурним режимом в лікувальному приміщенні.

Дата: 01.11.2022 10:54
Кількість переглядів: 154

  

Вчасно до початку опалювального періоду в приміщенні терапевтичного та неврологічного відділень, корпусу переливання крові та корпусу «Довіри» Комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» завершено капітальний ремонт опалювальної системи. На ці цілі відповідно до проєктно-кошторисної документації та проведених робіт використано 690 тис. грн., виділених з бюджету Чорнобаївської селищної територіальної громади.

Фото без опису

 

Відповідно до проєкту демонтовано верхнє розведення системи, що подавало теплоносій по покрівлі та систему проржавілих труб в лотках під підлогою,що зумовлювало значну втрату тепла.  В приміщенні  перероблено систему опалення за сучасними технологіями, а саме: зроблено розводку поліпропіленових труб, перероблено розподільний вузол, встановлено сучасні батареї марки  Т-22, які сконструйовані як  двошаровий конвектор, що забезпечує рівномірний, але швидкий і поступовий обігрів  лікувальних палат та інших процедурних та адміністративних кімнат. Дані технології забезпечують природній  потік повітря від нагрітої поверхні, а також контроль за вологістю.   В даних батареях менший об’єм води в радіаторах, більший теплообмін,завдяки цьому з моменти подачі теплоносія приміщення обігрівається за 20-30 хвилин до необхідної температури.

Фото без описуФото без опису

 

Опалювальний сезон в приміщеннях Комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради» розпочато 17 жовтня та забезпечено належний температурний режим відповідно до санітарних вимог. Лікарі, медичний персонал   та пацієнти терапевтичного та неврологічного відділень розповідають про суттєві зміни температури в лікувальному приміщенні  з посмішкою і задоволенням. Дякують, що можуть надавати і отримати належний рівень медичних послуг в комфортних умовах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь