Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники соціальної сфери Чорнобаївської громади!

Дата: 04.11.2022 10:05
Кількість переглядів: 158

Від щирого серця вітаю із наступаючим професійним святом людей, чия праця сповнена милосердя і тепла!
 

Сьогодні наше повсякденне життя неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Мабуть, немає жодної людини,що потребує допомоги, до якої б не мали відношення працівники соціальної сфери –  від народження і до організації пенсійного забезпечення Ви супроводжуєте і підтримуєте.   Щодня на ваші плечі лягають проблеми сотень людей, яким просто необхідна допомога і підтримка. Пенсії, допомоги та пільги, соціальна підтримка — все це знаходиться під вашою опікою і захистом. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та  люди з особливими потребами, діти позбавлені батьківського піклування, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

 На території нашої громади   працюють фахівці структур пенсійного фонду і центру зайнятості, відділ соціального захисту і охорони здоров’я та  служба у справах дітей селищної ради та функціонує комунальна установа «Центр надання соціальних послуг», в якій працює 69 фахівців своєї справи.  В складі центру  надають послуги п’ять відділень: соціальної допомоги вдома, надання соціальних послуг в умовах денного перебування, соціальної роботи, два відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.  Окрема вдячність за невтомну працю та чуйне ставлення  22 соціальним робітникам, 11 молодшим медичним сестрам та 5 фахівцям із соціальної роботи. Ваша щоденна праця   не завжди помітна стороннім, але така потрібна, сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Низький вам уклін за милосердя, відданість обраній справі, доброту, терпіння і любов до тих людей, які найбільше потребують вашої опіки, захисту та підтримки.

 Я дякую кожному з Вас, що в умовах війни з російськими окупантами  Ви, продовжуючи сумлінно виконувати свої  посадові обов’язки,  стали надійною підтримкою внутрішньо переміщених осіб та активними організаторами і учасниками спільних волонтерських дій   в підтримку Збройних Сил України.   Ви знаходите час плести маскувальні сітки, килимки, готувати різні смаколики, виготовляти консерви з овочів і фруктів та підтримувати інші ініціативи в громаді.    

 

Шановні працівники соціальної сфери, з нагоди професійного свята, бажаю вам витримки у нелегкій роботі, поваги та вдячності від людей, невичерпної енергії та наснаги у професійній діяльності. Нехай сторицею повертається до вас добро, щирість та милосердя, даровані людям, а у ваших домівках завжди панують щастя, мир, злагода,  благополуччя і достаток!

Разом до перемоги!

Все буде Україна!

 

З повагою –

селищний голова                            Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь