A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Підтримуємо разом.

Дата: 04.11.2022 12:12
Кількість переглядів: 106

Працівники виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради, старости старостинських округів та діловоди щомісячно з заробітної плати збирають кошти, щоб  придбати необхідні та важливі речі для наших захисників  та надати допомогу на лікування пораненим землякам. Так у жовтні було передано на лікування кошти  в сумі 5 тисяч гривень  захиснику Олександру Юрченку, який отримав тяжкі уламкові поранення під час бойових дій з російськими окупантами на Донецькому напрямку, спочатку отримав медичну допомогу в лікувальному закладі м. Дніпро, а потім був транспортований для лікування до м. Київ. Дружина Олександра з початком військових дій вимушена була залишити місце їх з Олександром постійного місця проживання та наразі проживає в Великобурімському старостинському окрузі і працює лікарем анестезіологом  в КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради».

Фото без опису

За зверненням мами захисника, яка проживає на території Новожиттівського старостинського округу  3 листопада  передано 5 тисяч гривень на лікування Володимиру Антонову, який при виконанні військового обов’язку на Донецькому напрямку  потрапив під танковий обстріл ворожих військ та отримав тяжкі поранення.  Наразі захисник  після  операції  проходить лікування в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І.Мечнікова.

Фото без опису

Зробимо все від нас залежне, щоб допомогти і підтримати кожного захисника.

Звертаємось до жителів громади, долучайтесь до благодійних акцій, що  проводять структурні підрозділи селищної ради, а це: пошив подушок для воїнів ЗСУ, в’язання для захисників теплих шкарпеток та рукавиць, виготовлення свічок-обігрівачів. Продовжуємо передавати до підрозділів ЗСУ продукти харчування, тушкованки, трав’яні чаї, в’язані коврики, теплі речі, каремати, маскувальні сітки та фронтові пічки для обігріву. 

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь