A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради

Дата: 16.11.2022 11:47
Кількість переглядів: 161

16 листопада  2022 року Чорнобаївський селищний голова Сергій Любивий провів засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради. В засіданні прийняли  участь  старости старостинських округів,   керівники структурних підрозділів селищної ради.

На розгляд виконавчого комітету було внесено 7 питань порядку денного.

В ході засідання виконавчим комітетом було  заслухано звіт щодо виконання бюджету Чорнобаївської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року; схвалено проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 №18-12/VІІІ «Про бюджет Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2022 рік»; затверджено рішення  про створення та використання місцевого матеріального   резерву   Чорнобаївської селищної ради  для запобігання і  ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій; погоджено режим роботи магазину «Файномаркет» № 234, що розташований за адресою: смт. Чорнобай, вул. Центральна, 97, Черкаська область; присвоєно поштову адресу об’єкту нерухомого майна.

Також членами виконавчого комітету було затверджено два рішення про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Чорнобаївської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь