A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановна громадо!

Дата: 21.11.2022 10:08
Кількість переглядів: 129

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи і вшановуємо  громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Цей день є символом двох революцій – Помаранчевої та Революції Гідності, це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе.   

Сотня активістів Майдану – Небесна Сотня – пожертвували найціннішим, що у них було,  життям, їх не злякали смертельні постріли, вони відстояли зміни до останнього рубежу.

 Нажаль, ця непоправна втрата не остання,  боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується і сьогодні. Від зовнішнього російського агресора нас захищають такі ж патріоти, які були на Майданах міст та містечок усієї країни. Щиро дякую кожному з вас, дорогі мешканці громади, за патріотизм та любов до нашої України.  Дякую  всім,  хто долучається до підтримки наших військових  підрозділів, внутрішньо переміщених  осіб та кожного дня своєю працею робить свій вклад в непохитну міць нашої  держави. Завдяки Вам є надійна підтримки в наших захисників. Низький уклін всім бійцям Збройних Сил України, які сьогодні мужньо боронять рідну землю, захищають  державу, зберігають життя мирних громадян. В цій боротьбі  ми вже втратили наших  земляків Героїв-захисників Тарасенка Володимира Олексійовича, Гладкого Василя Васильовича, Бакума Ігоря Володимировича, Миколу Андрійовича Шведа,   Кравцова Олега Івановича,    Граська Олександра Григоровича,   Темчишина Олександра Руслановича,    Підплету Руслана Віталійовича,  Ведмеденка Романа Олександровича,    Лопату Василя  Петровича,   Кузьменка Віктора Леонідовича,   Кожана Віктора Миколайовича , Кирпу Максима Анатолійовича, які сплатили за нас страшну ціну –  віддали свої життя… Вічна і світла їм пам'ять!

 

Щиро вітаю всіх  з   Днем Гідності та Свободи. В нас вистачить сили, міці, непохитної віри та непереможного патріотичного духу, щоб все подолати і перемогти російського ворога.   І обов’язково буде  мир на українській землі. З нагоди Дня Гідності та Свободи бажаю всім добробуту й родинної злагоди у домівках, хай не згасає віра в наше спільне щасливе майбутнє.

 Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Всіх разом нас не здолати!

 Україна обов’язково переможе!

 З повагою,

Чорнобаївський селищний голова                        Сергій ЛЮБИВИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь