A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади! Шановні волонтери!

Дата: 05.12.2022 06:00
Кількість переглядів: 257

    Щиро  дякую кожному жителю громади, хто долучився разово чи постійно долучається до нашої спільної справи допомоги і підтримки військових підрозділів Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб та жителів деокупованих територій.

 

    З 24 лютого вся громада і кожне сільськогосподарське підприємство чи підприємство економіки, їх власники і керівники, підприємці, фермери, працівники закладів соціальної сфери та освітніх установ, пенсіонери та молодь, діти, цілі родини, кожен  житель стали невід’ємною і важливою складовою механізму волонтерського руху.  Ми об’єднуємо зусилля та використовуємо всі можливості передати зібрані продукти харчування, одяг, маскувальні сітки у регіони, які потребують підтримки та військовослужбовцям на передові позиції. Наша молодіжна рада  фасує набори чаїв  з лікувальних трав, виготовляє фронтові свічки. Майстрині  в закладах культури та  в університеті третього віку плетуть сітки, в’яжуть теплі коврики, шкарпетки та рукавиці, шиють подушки, готують смаколики, виготовляють м’ясні та овочеві консерви. Щотижнево консолідованим центром допомоги з смт Чорнобай направляються вантажі на передові позиції до військових підрозділів,   де проходять службу наші земляки – захисники.   

    Наша громада   активно співпрацює з волонтерськими організаціями Черкащини та відповідно до звернень наших земляків  оборонців  надає для   доставки ними необхідні речі у  визначені підрозділи.

    Вітаю всіх вас із нагоди  свята - Міжнародного дня волонтера.  Адже це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк чи визнання. В  період повномасштабного вторгнення російського ворога, волонтерський рух зайняв особливе місце  в житті кожного з нас. Ми розуміємо ступінь відповідальності за майбутнє,  тому спільно робимо все від нас залежне.   

    Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у Збройні Сили України, свій народ, за бажання допомагати і працювати на перемогу. Бажаю усім жителям громади-волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

    Разом до перемоги!

    Все буде Україна!

 

 

З повагою -

Чоробаївський селищний голова                           Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь