A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні військовослужбовці! Захисники України!

Дата: 06.12.2022 05:00
Кількість переглядів: 94

   Щороку, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних Сил. Цьогоріч наші захисники зустрічають святкову дату кожен на своєму бойовому рубежі в тяжкому і смертельному протистоянні з російським ворогом.

   Наші військові  виконують священну місію — боронять рідну землю та захищають свій народ. Тому ми низько вклоняємось подвигу кожного воїна, віримо в силу української армії, її незламність, мужність та непоборність. З великою гордістю в душі  вшановуємо своїх оборонців, які героїчно виконують військовий обов’язок, захищаючи нас з вами, Україну, її незалежність і суверенітет.

   Впевнений, що перемога обов’язково буде за нами. Україна обов’язково переможе, бо має силу нескорених. В  українських військових з глибин віків  живе незламний стержень духу, сили і волі пращурів слов’ян-трударів, що за свою рідну землю стоятимуть до перемоги.

   Я щиро вітаю всіх військовослужбовців із Днем Збройних Сил України. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне  шани, поваги і безмежної нашої вдячності. Бажаю воїнам міцного здоров’я, невичерпної енергії і незламної віри, витримки, удачі і перемоги! Кожній родині  добробуту, хороших новин та здійснення мрій і задумів. А всій Чорнобаївській громаді  бажаю, щоб наші захисники завжди поверталися додому живими і неушкодженими!

   Слава Україні!

   Героям слава!

 

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                        Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь