Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, громадські активісти, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 06:00
Кількість переглядів: 124

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

    В період військової агресії росії День місцевого самоврядування -  це день  єдності Чорнобаївської територіальної громади,  кожного її мешканця, адже разом ми   вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади, забезпеченні її життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, добробут її жителів, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто забезпечення належного рівня життя всіх жителів громади і  консолідована робота  задля перемоги.

  Попри всі складнощі сьогодення можна з упевненістю сказати: місцеве самоврядування як важлива самостійна гілка влади, що захищає і представляє інтереси кожної людини, не тільки сформувалася, а  й є  визначальною в розбудові громад та надійним тилом і підтримкою Збройних Сил України. Як селищний  голова я скажу, що для мене головне - зробити села і  селище   нашої громади комфортними для життя. Я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи, бо саме разом з Вами ми вирішуємо та будемо вирішувати всі проблемні питання. Ми вистоїмо та спільно подолаємо усі труднощі.

   Пам’ятаймо, що нашими спільними зусиллями твориться неповторний образ Чорнобаївщини, зберігається наша героїчна історія та закладається майбутнє.

   Впевнений, що працівники виконавчих органів Чорнобаївської селищної ради залишатимуться завжди мудрими, толерантними, справжніми професіоналами, готовими прийти на допомогу, а їх дії будуть виваженими та на користь громади і кожного жителя

  Висловлюю вдячність всім нашим депутатам, старостам та діловодам старостинських  округів, які демонструють відповідальність та самовідданість у роботі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного - бути почутим.   Тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу рідну Чорнобаївщину  колоритно-неповторною, гостинною домівкою, гідною памяті наших дідів та прадідів,  складовою майбутнього нашої незалежної України.

   Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, миру, родинного затишку, благополуччя та злагоди, щоб результати нашої праці були плідними, а плани та сподівання здійснювалися та увінчувалися успіхом! Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот. Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. Спільної невтомної праці нам на благо громади  і України  та перемоги над російським ворогом!

 

    Все буде Україна!

 

 

З повагою –

Чорнобаївський селищний голова                          Сергій ЛЮБИВИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь