Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники енергетичної галузі! Щиросердно вітаю з професійним святом – Днем енергетика!

Дата: 22.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 128

      Це свято об’єднує  людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи – дарувати світло і тепло кожній оселі та забезпечувати стабільне функціонування всіх галузей економіки країни.

      Важливість та значимість вашої професії давно визнана у всьому світі. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники галузі по праву вважаються творцями прогресу та розвитку.

    Дорогі енергетики, день і ніч, не покладаючи рук, ви забезпечуєте населення нашої громади такими звичними і незамінними речами в нашому житті: завдяки професіоналам своєї справи, ми можемо  отримувати тепло у своїх  будинках, користуватися технікою в побуті, кожному домоволодінню завдяки електроенергії подається вода, а також мати зв'язок та отримувати інформацію та багато іншого. Сучасне життя неможливо уявити без електрики, а енергетики допомагають зробити його комфортним і продуктивним. Вдячний, що у випробувальний для країни час військової агресії російських військ, Ви  ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання поставлених перед вами завдань, працюєте  у цілодобовому режимі, аби забезпечити людей світлом та іншими благами цивілізації.  Всі без виключення – від керівного  складу до електромонтерів – тримаєте енергетичний фронт нашої країни. І хоча за вікнами господарює зима, вона не завадить висловити ту теплоту і вдячність, з якою ми до Вас ставимося!

   Сьогодні грамотами Чорнобаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм  та з нагоди Дня енергетика   нагороджено: ЧЕРНЕНКО Людмилу Михайлівну - оператора комп’ютерного набору І категорії  комерційної служби та ЗЛИДАРА Романа Володимировича - електрослюсара з ремонту устаткування розподільних  пристроїв 4 розряду бригади централізованого ремонту трансформаторних підстанцій Чорнобаївської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго». А також за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики громади БРАГУ Юрія Григоровича - енергетика господарської групи відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.

   Подякою Чорнобаївської селищної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики громади  та з нагоди Дня енергетика відзначено МУСАХРАНОВА Олексія Олексійовича - техніка-електрика господарської групи відділу  житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.

   З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, нових  професійних здобутків, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, достатку вам та вашим сім'ям, успіхів у всіх починаннях, мирного неба і злагоди.

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                                 Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь