Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники енергетичної галузі! Щиросердно вітаю з професійним святом – Днем енергетика!

Дата: 22.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 136

      Це свято об’єднує  людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи – дарувати світло і тепло кожній оселі та забезпечувати стабільне функціонування всіх галузей економіки країни.

      Важливість та значимість вашої професії давно визнана у всьому світі. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники галузі по праву вважаються творцями прогресу та розвитку.

    Дорогі енергетики, день і ніч, не покладаючи рук, ви забезпечуєте населення нашої громади такими звичними і незамінними речами в нашому житті: завдяки професіоналам своєї справи, ми можемо  отримувати тепло у своїх  будинках, користуватися технікою в побуті, кожному домоволодінню завдяки електроенергії подається вода, а також мати зв'язок та отримувати інформацію та багато іншого. Сучасне життя неможливо уявити без електрики, а енергетики допомагають зробити його комфортним і продуктивним. Вдячний, що у випробувальний для країни час військової агресії російських військ, Ви  ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання поставлених перед вами завдань, працюєте  у цілодобовому режимі, аби забезпечити людей світлом та іншими благами цивілізації.  Всі без виключення – від керівного  складу до електромонтерів – тримаєте енергетичний фронт нашої країни. І хоча за вікнами господарює зима, вона не завадить висловити ту теплоту і вдячність, з якою ми до Вас ставимося!

   Сьогодні грамотами Чорнобаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм  та з нагоди Дня енергетика   нагороджено: ЧЕРНЕНКО Людмилу Михайлівну - оператора комп’ютерного набору І категорії  комерційної служби та ЗЛИДАРА Романа Володимировича - електрослюсара з ремонту устаткування розподільних  пристроїв 4 розряду бригади централізованого ремонту трансформаторних підстанцій Чорнобаївської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго». А також за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики громади БРАГУ Юрія Григоровича - енергетика господарської групи відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.

   Подякою Чорнобаївської селищної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики громади  та з нагоди Дня енергетика відзначено МУСАХРАНОВА Олексія Олексійовича - техніка-електрика господарської групи відділу  житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.

   З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, нових  професійних здобутків, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, достатку вам та вашим сім'ям, успіхів у всіх починаннях, мирного неба і злагоди.

 

З повагою -

Чорнобаївський селищний голова                                 Сергій ЛЮБИВИЙ

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь