A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося засідання тридцятої сесії Чорнобаївської селищної ради

Дата: 22.12.2022 14:52
Кількість переглядів: 157

   22 грудня  2022 року під головуванням селищного голови  Сергія ЛЮБИВОГО відбулося засідання чергової тридцятої сесії Чорнобаївської селищної ради VIII скликання.

   У роботі сесії взяв участь 21 депутат та була присутня  начальник Золотоніської  районної військової адміністрації Ірина Тернова. Були запрошені старости старостинських округів, керівники підприємств,  установ та організацій селищної комунальної власності, керівники виконавчих органів селищної ради, представники засобів масової інформації.

   Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 


 

   Перш ніж приступити до розгляду  питань порядку денного сесії, селищний голова Сергій Любивий вручив ключі  від автопідйомника SOCAGE   А 314, який дасть можливість виконувати електромонтажні роботи фахівцям господарської групи відділу  житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.  Сергій Васильович  нагородив за сумлінне виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики громади  та з нагоди Дня енергетика  грамотою Чорнобаївської селищної ради Брагу  Юрія Григоровича - енергетика господарської групи відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради та відзначив  подякою Чорнобаївської селищної ради Мусахранова Олексія Олексійовича - техніка-електрика господарської групи відділу  житлово-комунального господарства, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради.

   На розгляд сесії було винесено 41 питання порядку денного.

  Під час сесійного засідання депутатами було затверджено низку важливих програм та схвалено зміни до попередніх рішень селищної ради, зокрема:

  1. Про Програму економічного і соціального розвитку Чорнобаївської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про програму забезпечення мобілізаційної підготовки та мобілізації у мирний час та особливий період на 2023 - 2027 роки.
  3. Про Програму поліпшення матеріально-технічної бази УДКСУ у Чорнобаївському районі Черкаської області на 2022-2023 роки.

 

   Депутати схвалили бюджет Чорнобаївської селищної  територіальної громади на 2023 рік,  затвердили тарифи з надання соціальних послуг, Положення про порядок приватизації (відчуження) комунального майна Чорнобаївської селищної територіальної громади,  план роботи Чорнобаївської селищної ради на 2023 рік та встановили  вартість   харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти громади на 2023 рік.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються майна комунальної власності, затвердження та розробки технічної документації із землеустрою, передачі в оренду земельної ділянки та інші.

 

  Схвалили текст Звернення депутатів Чорнобаївської селищної ради VIIІ скликання Черкаської області до Президента України, Верховної Ради України, Конституційного Суду України щодо негайної заборони в Україні російської православної церкви, її структурних підрозділів і залежних від неї організацій.

 

Крім  цього, депутати підтримали  ряд інших проектів рішень.

 

   З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті Чорнобаївської  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

 

   По завершенню розгляду сесійних питань селищний голова Сергій Любивий  підвів підсумки роботи в  2022 році, подякував всім присутнім за конструктивну співпрацю, спільне вирішення всіх  питань життєдіяльності громади та виконання завдань з обороноздатності і підтримки Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб, жителів на деокупованих територіях. Привітав з прийдешніми святами та побажав  перемоги, миру, спільної праці в досягненні всіх поставлених цілей.

   До присутніх також звернулась  начальник Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова, яка подякувала всім за роботу та побажала  розвитку громаді, співпраці  в подоланні всіх викликів, зумовлених військовою агресією російської федерації проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь