A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі Чорнобаївського краю!

Дата: 31.12.2022 06:04
Кількість переглядів: 118

   Сердечно вітаю вас з прийдешнім Новим роком  та Різдвом Христовим! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на перемогу, на мир і на добрі зміни, на краще життя для своєї родини, громади, для своєї рідної землі, для всієї України. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої згуртованості, відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці для досягнення спільної мети. Тому  разом продовжимо в новому році віддавати всі сили, розум і серце, щоб вистояти і зробити все від нас залежне для перемоги над російським ворогом, для  розвитку і розбудови всіх сфер життєдіяльності громади, для  підтримки деокупованих територій, для наших Збройних Сил України, для нашої держави.

   З початку повномасштабної військової агресії російських військ Чорнобаївська громада є єдиним центром допомоги і підтримки, працює на забезпечення всім необхідним наших захисників у Збройних Силах України, піклується про внутрішньо переміщених осіб, направляє гуманітарні вантажі на деокуповані території. Я дякую кожному за такий важливий особистий вклад. Разом ми втілили в життя, в цьому році незламності, багато гуманітарних проєктів з придбання автомобілів, бронежилетів, тепловізорів, передачі  вантажів з будівельними матеріалами, необхідними в побуті речами та продуктами харчування. Попереду в нас багато нових і важливих задумів до реалізації. Ми велика українська родина, єдиний механізм, який протистоїть ворогу у  визвольній війні.

    Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть Україні і нашим Збройним Силам значні досягнення і переваги в боротьбі з російським агресором та довгоочікувану перемогу, кожному українцю мир і злагоду, впевненість у майбутньому.

      Зичу всім, щоб у 2023 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому, примножиться і увійде у рік прийдешній. Міцного здоров’я вам, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий  рік принесе щедрі  здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє кожної родини, громади, нашої неньки України.

 

 

З повагою  -

Чорнобаївський селищний голова                                   Сергій Любивий

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь