Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні жителі Чорнобаївського краю!

Дата: 31.12.2022 06:04
Кількість переглядів: 146

   Сердечно вітаю вас з прийдешнім Новим роком  та Різдвом Христовим! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на перемогу, на мир і на добрі зміни, на краще життя для своєї родини, громади, для своєї рідної землі, для всієї України. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої згуртованості, відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці для досягнення спільної мети. Тому  разом продовжимо в новому році віддавати всі сили, розум і серце, щоб вистояти і зробити все від нас залежне для перемоги над російським ворогом, для  розвитку і розбудови всіх сфер життєдіяльності громади, для  підтримки деокупованих територій, для наших Збройних Сил України, для нашої держави.

   З початку повномасштабної військової агресії російських військ Чорнобаївська громада є єдиним центром допомоги і підтримки, працює на забезпечення всім необхідним наших захисників у Збройних Силах України, піклується про внутрішньо переміщених осіб, направляє гуманітарні вантажі на деокуповані території. Я дякую кожному за такий важливий особистий вклад. Разом ми втілили в життя, в цьому році незламності, багато гуманітарних проєктів з придбання автомобілів, бронежилетів, тепловізорів, передачі  вантажів з будівельними матеріалами, необхідними в побуті речами та продуктами харчування. Попереду в нас багато нових і важливих задумів до реалізації. Ми велика українська родина, єдиний механізм, який протистоїть ворогу у  визвольній війні.

    Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть Україні і нашим Збройним Силам значні досягнення і переваги в боротьбі з російським агресором та довгоочікувану перемогу, кожному українцю мир і злагоду, впевненість у майбутньому.

      Зичу всім, щоб у 2023 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому, примножиться і увійде у рік прийдешній. Міцного здоров’я вам, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий  рік принесе щедрі  здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє кожної родини, громади, нашої неньки України.

 

 

З повагою  -

Чорнобаївський селищний голова                                   Сергій Любивий

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь