Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вже традиційно, в Чорнобаївському спорткомплексі, було проведено турнір з футзалу «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» серед дітей 2014-2016 років народження

Дата: 04.01.2023 16:52
Кількість переглядів: 153

   Семен Дмитрович Пхіденко,   розбудовуючи сільськогосподарське підприємство в Чорнобаї, зробив вагомий вклад   в підтримку і розвиток спорту. Ще зі шкільних років Семен Дмитрович почав активно займатись в різноманітних спортивних секціях, залучаючи до спорту все більше друзів та знайомих. Найбільше йому подобалося займатися футболом. Він виступав в складі юнацької команди майстрів спорту Кіровоградської збірної «Зірки». З 1976 року про Семена Пхіденка дізналися  на Чорнобаївщині. Працюючи в селі Богодухівка, він активно займався спортом та  був активним організатором фізкультурно-масової та спортивної роботи в селі. Більш того, активна громадська позиція та любов до спорту допомогли Семену Пхіденку стати очільником потужного Чорнобаївського господарства та організувати футбольну команду «Хлібороб», яка гідно представила Чорнобаївщину в аматорській лізі першості України. Команда брала участь у змаганнях районного та обласних рівнів та неодноразово виборювала призові місця.   Та найбільше часу, сил та здоров’я Семен Дмитрович Пхіденко віддав будівництву спортивного комплексу в Чорнобаї, який наразі  є центром спорту громади.

     Вже в п’ятнадцяте турнір із футзалу на «Кубок пам’яті С. Д. Пхіденка»   розпочато

в ігровому залі спортивного комплексу урочистою церемонією, на якій до учасників та вболівальників звернулась заступник Чорнобаївського селищного голови Вікторія Кикоть, яка привітала  команди з початком турніру та  побажала юним футболістам  проявити спортивний азарт та показати  майстерність у командній грі.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

    До всіх присутніх звернулися син Семена Дмитровича – Олександр та внучка Марина. Вони висловили щиру вдячність за те, що засновники турніру та жителі Чорнобаївщини пам’ятають та поважають Семена Пхіденка, а справа його життя продовжується. Вони привітали всіх присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим і побажали найголовнішого – миру та здоров’я. А юним учасникам  турніру – вдалих змагань та перемоги найсильнішій команді.  

Фото без опису 

   За перемогу в турнірі та головну нагороду - «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» змагались 3 футбольні команди вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл із  Золотоноші, Драбова та Чорнобаю.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   В результаті напруженої спортивної боротьби, за результатами всіх ігор цього турніру, перемогу отримала команда  із смт Драбів.

Фото без опису

   Друге місце посіла команда із смт Чорнобай,

Фото без опису

   третє місце – команда із міста Золотоноша.

Фото без опису

   Кращими гравцями турніру визнано Янченка Нікіту (Чорнобай), Полового Владислава (Золотоноша), Ткаченка Романа (Драбів).

Фото без описуФото без описуФото без опису
   Переможці та призери турніру   отримали кубки, дипломи, медалі та смачні подарунки.

 

   Вітаємо команди із черговими спортивними здобутками!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь