A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ДИТИНСТВО В УМОВАХ ВІЙНИ

Дата: 06.01.2023 12:23
Кількість переглядів: 158

  В умовах війни дошкільні заклади та дошкільні підрозділи НВК Чорнобаївської громади працюють за умови облаштованого захисного укриття, яке має бути безпечним для працівників та дітей. Сьогодні заклади дошкільної освіти, в яких наявні найпростіші укриття, приймають дітей, батьки яких працюють. Цінним є те, що батьки довірили своїх дітей вихователям, які розуміють усю відповідальність, покладену на них.

  В найбільшому закладі дошкільної освіти громади  «Вишенька»  в смт Чорнобай налічується 180 вихованців. З початку  повномасштабного вторгнення  рф  в садочку  працюють чергові  групи. З метою покращення умов перебування в укритті за рішенням депутатського корпусу із бюджету селищної ради виділено кошти для облаштування відмостки та поточного ремонту укриття ЗДО. Проведено такі роботи: зроблено123м2  відмостки укриття,  облаштовано вхід в укриття (сходовий марш, штукатурка, встановлено ростові перила, встановлені металеві вхідні двері),  проведено укладання плитки на підлозі приміщень укриття, встановлені  міжкімнатні двері, проведена  штукатурка стін,  облаштовано 2 туалетні  кімнати на 4 санвузли, проведено частковий ремонт каналізації, електромережі,  встановлено  світильники. Щоб відвернути увагу дітей та знизити тривожність, в укритті облаштували ігрові та навчальні осередки, зону відпочинку. На випадок вимкнення електропостачання придбано генератор, який забезпечить аварійне освітлення.

   На часі продовження робіт по  приведенню захисних укриттів  у відповідність до вимог. Тож в бюджеті 2023 року заплановані  кошти для влаштування  відмостки та проведення поточного ремонту захисного укриття ЗДО «Лісова казка» в с. Велика  Бурімка.

   Разом  бережемо життя наших дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь