Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Запроваджено верифікацію даних серед осіб, що розмістили у себе ВПО та подали заяву на компенсацію.

Дата: 10.01.2023 14:22
Кількість переглядів: 303

    Повідомляємо, що Товариством Червоного Хреста України запроваджено верифікацію даних серед осіб, що розмістили у себе ВПО та подали заяву на компенсацію. Верифікація  буде здійснюватися шляхом  опитування  в форматі  SMS та/або дзвінків.

    Під час проведення верифікації за вересень 2022 року в SMS-опитуваннях взяли участь 4569 осіб по Україні (загально по областях), з них 416 надали невірні дані ( 40 відповіли, що не беруть участь у програмі підтримки; у 35 – зовсім не співпадають ПІП; 341 – вказали невірні дані щодо кількості ВПО, які в них проживали у вересні). Тож, з 10.01.2023 по 14.01.2023 р. працівники  call-центру Товариства Червоного Хреста (міжнародної організації, яка здійснює виплату компенсації) будуть телефонувати цим 416 особам задля уточнення інформації.

    З 16.01.2023 року працівники call-центру  вибірково  будуть телефонувати  особам, які подали заяву на отримання компенсації за розміщення внутрішньо переміщених осіб у жовтні 2022 року, з метою  перевірки правдивості інформації, зазначеної у заяві.  Після проведення вибіркової верифікації буде здійснено виплату компенсації за жовтень 2022 року тим особам, які підтвердять правдивість поданої інформації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь